Search

Top modeli vodootpornih satova za ovo ljeto koji će pristajati uz svaki outfit

Top modeli vodootpornih satova za ovo ljeto koji će pristajati uz svaki outfit

Tko može odoljeti Swatch satu?


Image: PR

Široka paleta boja, gumeno remenje, klasičan dizajn i neupitna švicarska kvaliteta - to je kombinacija koju želimo i ovo ljeto imati na svojoj ruci...

Jedna od stvari koje vežemo uz godišnje doba ljeto je definitivno bezbrižnost. Manje se opterećujemo makeupom (i smanjujemo količine istog), manje brinemo oko frizura uz obavezan #messyhairdontcare, biranje odjevnih kombinacija je bezbrižnije i jednostavnije utoliko što su nam dovoljne sandale na nogama i haljinica preko kupaćeg kostima... Pa, zašto onda i nošenje modnih dodataka ne bi bilo potpuno bezbrižno? Znamo kako to obično biva, u trenutku kada dolazimo na plažu odričemo se ogrlica, naušnica, ali i satova. Svih onih detalja kojima obično podižemo naše odjevne kombinacije. Osim ako sat koji imamo na ruci nije Swatch.

U svijetu satova Swatch i dalje igra ulogu jednog od najpristupačnijih brendova, može se pohvaliti velikom raznolikošću modela i prilagodljivosti raznim stilovima, a istovremeno je velika većina Swatch modela satova vodootporna, te samim time idealna za ljeto. Kladimo se kako su to u Swatchu itekako imali na umu, jer već prvim pogledom na njihove kolekcije satova, u glavi nam se uključi alarm "ljeto, ljeto, ljeto". Široka paleta boja, gumeno remenje, klasičan dizajn i neupitna švicarska kvaliteta - to je kombinacija koju želimo i ovo ljeto imati na svojoj ruci.

Bilo da vam je plan za ovo ljeto obilazak glazbenih festivala, chillanje na plaži od jutra do sutra ili naslikavanje za Instagram pored kakvog bazena, sigurni smo kako će se neki od ovih Swatch satova koje smo pronašli u Watch Centru savršeno uklopiti u vaše outfite.

SWATCH PURE POWDER 899,00 kn
Ovo je klasičan model nepogrešivog stila koji dodaje dašak glamura svakoj odjevnoj kombinaciji. Nosiv je u svim prilikama, a zbog svoje blistavosti i boje prilagodljiv je različitim outfitima i kombinacijama boja.

Top modeli vodootpornih satova za ovo ljeto koji će pristajati uz svaki outfit (фото 1)

SWATCH TROPICAL GARDEN 539,00 kn
Model koji podiže apsolutno svaku kombinaciju. Za sve one odvažnog stila, ovaj model razigranih pastelnih boja je idealan izbor. Apsolutni must have ljetnih kombinacija.

Top modeli vodootpornih satova za ovo ljeto koji će pristajati uz svaki outfit (фото 2)

SWATCH 399,00 kn
Klasičan model kojem srebrni detalji daju određenu dozu elegancije, a modra boja ga čini idealnim ljetnim izborom. Ovakav se model savršeno uklapa u svaku kombinaciju i prilagođava se svakoj prilici.

Top modeli vodootpornih satova za ovo ljeto koji će pristajati uz svaki outfit (фото 3)

SWATCH CURTSY 494,00 kn
Za malo nježnije žene biramo ovaj Swatch model predivnih pastelnih boja. Istovremeno je jednostavan i neutralan, ali svojim detaljima ostavlja dojam i upada u oko.

Top modeli vodootpornih satova za ovo ljeto koji će pristajati uz svaki outfit (фото 4)

SWATCH FOLLOW THE DOTS 569,00 kn
Odličan primjer Swatch originalnosti i zaigranosti bojama. Ovo je sat za sve one koji žele biti zamijećeni. Idealan za kombiniranje sa šarenim ljetnim kombinacijama, ali i za svaki outfit za plažu. Ovaj model je must have svake ljetne sezone.

Top modeli vodootpornih satova za ovo ljeto koji će pristajati uz svaki outfit (фото 5)

Za više modela Swatch satova posjetite najbliži Watch Centar ili njihov webshop satovi.com. Sve novitete i akcije iz svijeta Swatch satova možete pratiti i na Instagramu Watch Centar ambasadora: @tin.mlivic i @chicfee.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više