Search

Torbe inspirirane Lego kockama osvojile svijet

Torbe inspirirane Lego kockama osvojile svijet

Les Petits Joueurs


Image: Imaxtree

Talijanska dizajnerica Maria Sole svoj uspjeh duguje bezazlenoj igri Lego kockama

Kao mlada dvadesetogodišnjakinja, u svom obiteljskom domu u Firenci počela se igrati i eksperimentirati Lego kockama i njima ukrašavati svoje stare torbe. Tako se rodila ideja za njezin brend Les Petits Jours, koji je svjetlo dana ugledao tek nekoliko godina kasnije.

Torbe inspirirane Lego kockama osvojile svijet (фото 1)

Nakon selidbe u Pariz, a potom u Sao Paolo, sama je postala ambasadoricom svojih kreativnih torbica koje su u kratkom roku postale predmetom žudnje svih trendseterica, glumica i modela. Pojavile su se na naslovnicama Voguea, Ellea i Harper's Bazaara, a nijedan tjedan mode više ne može proći bez da neki od street style fotografa svojim objektivom ne uhvati barem jednu osobu koja nosi Les Petits Joueurs torbicu.

Ove razigrane modne dodatke prigrlile su i velike zvijezde svijeta mode poput Kendall i Kyle Jenner, Amal Clooney, Olivije Palermo, Eve Chen i brojnih drugih.

Torbe inspirirane Lego kockama osvojile svijet (фото 2)

U novoj kolekciji, osim Lego kockama, Sole se poigrala i sitnim šarenim perlicama kojima je prekrila čitave površine svojih kožnih torbica, kreirajući razne motive poput mozaika ili ih pak nižući u resice. Modeli variraju od većih poslovnih, preko popularnog bucket modela, do minijaturnih verzija idealnih za upotpunjavanje neke jednostavne večernje kombinacije. Torbice su dostupne u više od 145 zemalja svijeta.

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više