Search

Torbe koje su rekle \"ne\" trendovima

Torbe koje su rekle "ne" trendovima

Manu Atelier


Sestre Beste i Merve Manastir, kćeri jednog od najstarijih majstora proizvođača kože u Istanbulu, pokrenule su brend Manu Atelier 2014. godine na temeljima očeve tvrtke utemeljene još 1976. Odlučile su spojiti očevu vještinu izrade i vlastitu modernu viziju kako bi stvorile novi brend vrijedan pažnje

Djetinjstvo su provele izrađujući male torbe s ocem što ih je odredilo i onemogućilo im, nasreću, da se u životu bave ičim drugim. Kombinirajući kvalitetnu izradu i inovativan dizajn uspjele su stvoriti torbice koje nadilaze vrijeme i trendove koji s njim dolaze. Britanski Vogue pisao je kako to nisu još jedne od onih torbi koje ćete vidjeti na svakoj ruci ili ugurane ispod stola u svakom cool restoranu. I bili su u pravu, Manu Atelier torbe nešto su sasvim inovativno i svježe u svijetu modnih dodataka. O njima su se, osim Voguea, raspisali i Elle, Grazia, Marie Claire, Harper's Bazaar, ali i dnevne tiskovine kao što su New York Times i The Guardian.

manu

Odlične Manu Atelier torbice svoje su vlasnice pronašle među najbolje odjevenim ženama svijeta poput, primjerice, modne urednice Eve Chen, a mogu se kupiti putem službene online trgovine po cijenama koje se kreću između 370 i 590 dolara.

manu

manu

manu

manu

manu

manu

manu

manu

 

 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više