Traži

Torbice koje su osvojile Instagram

Torbice koje su osvojile Instagram

Britanski brend Yuzefi


Fotografija: yuzefi.com

Iako je svoj brend pokrenula tek prošle godine, mlada dizajnerica Nasa Yousefi pojavila se baš u jeku trenda malenih torbi

Došlo je vrijeme da svoje ogromne kožne torbe u kojima nosite laptop, ogroman pametni telefon ili čak svojeg psa, na kratko pospremite u ormar. Uz svu aparaturu koju svakodnevno nosimo, slobodno možemo reći da su malene torbe postale luksuz. Simpatične modne dodatke, koje često izbjegavamo zbog toga što nam u njih ništa ne stane, možemo nositi za večernje izlaske ili u slobodno vrijeme. Tako je razmišljala i mlada dizajnerica Nasa Yousefi prošle godina, kada je pokrenula izradu razigranih torbica.

Pošla je za idejom da u manjoj torbici nosite i manje stvari te automatski manje trošite. Zanimljiva pretpostavka i očigledno dobar plan, jer su kroz godinu dana njezine torbice počeli nositi svi. Svoju modnu karijeru započela stvarajući ready-to-wear kolekcije za Gilesa Deacona, Christophera Kanea i mnoge druge dizajnere, a slučajno je otkrila kako je njezina strast zapravo izrada kožnih modnih dodataka, i nije pogriješila. Njezine ručno izrađene torbice su jednostavnog dizajna i čvrstog strukturalnog oblika, ukrašene moćnim hardverom i odličan su primjer kako malena torba može konkurirati onoj velikih dimenzija. 

 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor