Search

Torbice koje su osvojile Instagram

Torbice koje su osvojile Instagram

Britanski brend Yuzefi

Image: yuzefi.com

Iako je svoj brend pokrenula tek prošle godine, mlada dizajnerica Nasa Yousefi pojavila se baš u jeku trenda malenih torbi

Došlo je vrijeme da svoje ogromne kožne torbe u kojima nosite laptop, ogroman pametni telefon ili čak svojeg psa, na kratko pospremite u ormar. Uz svu aparaturu koju svakodnevno nosimo, slobodno možemo reći da su malene torbe postale luksuz. Simpatične modne dodatke, koje često izbjegavamo zbog toga što nam u njih ništa ne stane, možemo nositi za večernje izlaske ili u slobodno vrijeme. Tako je razmišljala i mlada dizajnerica Nasa Yousefi prošle godina, kada je pokrenula izradu razigranih torbica.

Torbice koje su osvojile Instagram (фото 1)

Pošla je za idejom da u manjoj torbici nosite i manje stvari te automatski manje trošite. Zanimljiva pretpostavka i očigledno dobar plan, jer su kroz godinu dana njezine torbice počeli nositi svi. Svoju modnu karijeru započela stvarajući ready-to-wear kolekcije za Gilesa Deacona, Christophera Kanea i mnoge druge dizajnere, a slučajno je otkrila kako je njezina strast zapravo izrada kožnih modnih dodataka, i nije pogriješila. Njezine ručno izrađene torbice su jednostavnog dizajna i čvrstog strukturalnog oblika, ukrašene moćnim hardverom i odličan su primjer kako malena torba može konkurirati onoj velikih dimenzija. 

 

Torbice koje su osvojile Instagram (фото 2)

Torbice koje su osvojile Instagram (фото 3)

Torbice koje su osvojile Instagram (фото 4)

Torbice koje su osvojile Instagram (фото 5)

Torbice koje su osvojile Instagram (фото 6)

Torbice koje su osvojile Instagram (фото 7)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više