Search

Torbice londonskog brenda DeMellier polako, ali sigurno osvajaju svijet

Torbice londonskog brenda DeMellier polako, ali sigurno osvajaju svijet

Brend s dušom kojeg obožavaju svjetski celebritiji

Tekst: D.D.


Image: Demellier,
Instagram

Na veoma konkurentnom tržištu modnih dodataka svakog se dana pojavljuju noviteti, međutim, neki brendovi poput londonskog DeMelliera, svoju publiku privlače ne samo atraktivnim komadima nego i pričom. Mireia Llusia-Lindh rođena je u Barceloni te je, nakon završenog MBA-a na Harvardu, osluškivala svoju business stranu i radila kao savjetnik za strategiju brendovima kao što su Burberry i LVMH, sve dok se u ovoj ljubiteljici mode nije probudila i kreativna strana.

Torbice londonskog brenda DeMellier polako, ali sigurno osvajaju svijet (фото 1)

Nakon što je napunila tridesetu osjetila je nalet kreative što je rezultiralo osnivanjem brenda torbica čije modele nose Emily Blunt, Lara Stone, Meghan Markle, Beyoncé i brojne druge slavne dame. Perfekcionistica u duši, koja nikad nije voljela čuti "ne" kao odgovor, upustila se u avanturu kreiranja torbica koje ne samo da su morale zadovoljiti njezine visoke estetske standarde, već su morale biti funkcionalne, cjenovno pristupačne i izrađene od kvalitetnih materijala. No, ono na što je dizajnerica htjela staviti naglasak je socijalna osviještenost, što konkretno, u slučaju njezinog brenda, znači da svaka prodana torba osigurava set cjepiva i tretmana koji su potrebni za zdravlje oboljele djece.

Torbice londonskog brenda DeMellier polako, ali sigurno osvajaju svijet (фото 2)

Torbice s potpisom londonskog brenda izrađuju se ručno na jugu Španjolske, od materijala koji se nabavljaju iz Italije i Španjolske, a posebna se pažnja posvećuje detaljima. Modeli su, tako, minimalističkog izgleda, a upečatljivi detalj čine metalne kopče. Kako navode na službenoj stranici brenda cilj je kreirati moderne, ali svevremenske komade, kožnate dodatke koji će odoljeti zubu vremena. Kolekcije su inspirirane umjetnošću i arhitekturom, što objašnjava strukturalne linije pojedinih modela, kao i već spomenute statement kopče. Jedan od favorita iz nove kolekcije, koja se putem webshopa brenda može naručiti i u Hrvatsku, je svakako pufasti clutch "The Florence" kojem retro štih daje tanki zlatni lanac. Među najprodavanijim modelima nalazi se i "The Vancouver" koji je u novoj kolekciji dostupan u prošivenoj verziji. Cijene modela brenda DeMellier kreću se od 300 do 500 eura.

Torbice londonskog brenda DeMellier polako, ali sigurno osvajaju svijet (фото 3)

Torbice londonskog brenda DeMellier polako, ali sigurno osvajaju svijet (фото 4)

Torbice londonskog brenda DeMellier polako, ali sigurno osvajaju svijet (фото 5)

Torbice londonskog brenda DeMellier polako, ali sigurno osvajaju svijet (фото 6)

Torbice londonskog brenda DeMellier polako, ali sigurno osvajaju svijet (фото 7)

Torbice londonskog brenda DeMellier polako, ali sigurno osvajaju svijet (фото 8)

Torbice londonskog brenda DeMellier polako, ali sigurno osvajaju svijet (фото 9)

Torbice londonskog brenda DeMellier polako, ali sigurno osvajaju svijet (фото 10)

Torbice londonskog brenda DeMellier polako, ali sigurno osvajaju svijet (фото 11)

Torbice londonskog brenda DeMellier polako, ali sigurno osvajaju svijet (фото 12)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više