Search

Torbice za večernje izlaske s potpisom luksuznog brenda Freywille

Torbice za večernje izlaske s potpisom luksuznog brenda Freywille

Freywille Minaudière Soirée Milanaise

BURO.


Freywille večernje torbice izrađuju se u strogo limitiranim količinama, kako bi njihove buduće vlasnice uživale u ekskluzivnosti, te su jedan od onih čarobnih modnih dodataka koji nas podsjeća da je stil duboko osoban izraz

Svevremenska i nevjerojatno dopadljiva u svojoj jednostavnosti Freywille večernja torbica idealan je modni dodatak u onim posebnim prilikama kada želite pokazati svoj smisao za eleganciju i glamur. Kreativna međuigra najfinijih materijala, umjetnički oslikanih detalja od pečenog emajla i živopisnih boja čine ovo malo remek-djelo dragocjenim komadom koji će savršeno oplemeniti svaku toaletu ili bilo koju drugu svečanu odjevnu kombinaciju.

Uz već poznatu clutch torbicu Soirée Viennoise, dizajniranu za nošenje ispod ruke, te prepoznatljivu po umjetničkoj slici na emajlu koja joj ukrašava poklopac, Freywille predstavlja novi simbol ženske nezavisnosti i otmjenosti, Minaudière Soirée Milanaise. Mala neodoljiva ukrasna torbica dimenzija 16 x 4,8 x 11 cm, nazvana je simbolično prema Milanu, gradu umjetnosti i mode. Dolazi u zanosnim kombinacijama najkvalitetnije kože u crnoj ili bež boji, a najupečatljiviji detalj njezinog umjetničkog dizajna je jedinstvena valjkasta kopča od emajla oslikana maštovitim motivima iz pojedinih Freywille kolekcija nakita. Pogledajte sve modele u našoj galeriji!

Za dodatne informacije o nakitu i luksuznim modnim dodacima tvrtke Freywille posjetite www.freywille.com i www.facebook.com/FREYWILLE.HR.

Izvor:http://www.buro247.hr/moda/asesoar/nova-kolekcija-freywille-nakita-koja-ostavlja-bez-daha.html

Related articles

Buro 24/7 Selection

više