Search

U novoj kampanji Karla pokazala modele s kojima je spremna za modni play-off

U novoj kampanji Karla pokazala modele s kojima je spremna za modni play-off

Idealni za jesen

Tekst: BURO.


Image: Mladen Šarić,
Karla

Sportski uspjesi vesele pojedince i cijele nacije, baš kao i nove kolekcije obuće i modnih dodataka koje svake sezone dolaze u Karla trgovine iz vodećih svjetskih modnih arena. Uključite se u "Play-off" i dođite do pobjede uz modnu strategiju koja neće baš nikoga ostaviti ravnodušnim. Karla, trgovina luksuzne obuće i modnih dodataka, pripremila je modni "Play-off" za novu sezonu jesen/zima 2018. Nova kampanja se bavi imaginarnim sportsko-modnim doigravanjem na raznim terenima jer dolazak na sportsko borilište u višoj potpetici više nije nešto neočekivano.

U novoj kampanji Karla pokazala modele s kojima je spremna za modni play-off (фото 1)

Kako i priliči vremenskim uvjetima, modna se priča odvija na snijegu i ledu, ali i zemlji ili jednostavno u zraku, koristeći sve sportske kodove za postizanje kreativne, modno-stilske, pobjede. Bez obzira jeste li pobornik sportskih arena ili ne, inspirirajte se trendovima koji vas neće ostaviti ravnodušnima. U fokusu je athleisure, modni trend koji svoju inspiraciju vuče upravo iz udobnih, sportskih komada - tenisica stopljenih s čarapom i elegantnih bijelih čizmica, koje neodoljivo podsjećaju na klizaljke. I bezvremenski životinjski uzorci su dio ove priče, a ove sezone u fokusu su reptili, idealni za zemljane podloge. Tako kroko i zmija dolaze u klasičnom, ali ne i standardnom obliku, obogaćeni vibrantnim tamnim jesenskim bojama.

U novoj kampanji Karla pokazala modele s kojima je spremna za modni play-off (фото 2)

Sportska, ali i stilska pobjeda, optočena je zlatom. Elegantna kombinacija crne i zlatne, zasigurno će biti aktualna u svečanim prilikama ili onda kada jednostavno želite barem malo pozlatiti svoj (sportski) život. U snimanju ove kampanje sudjelovali su Borut Mihalić, koji se našao u ulozi stilista, Mladen Šarić koji je bio zadužen za dizajn seta i fotografiju te Timy Šarec koji je kampanju uhvatio i u video obliku kojeg možete pogledati ovdje

Sve modele iz nove Karla kampanje, kao i nove kolekcije popularnih brendova Marc Jacobs, Tory Burch, See by Chloé, Twinset, Ugg, Coccinelle, Loriblu, Fabi, Furla, Pura Lopez i drugih, potražite na webshopu. A u našoj galeriji izdvojili smo modele koji su bili zvijezda ove Karline kampanje, kao i njihove cijene.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više