Search

U torbe brenda Hunting Season zaljubili smo se na prvi pogled

U torbe brenda Hunting Season zaljubili smo se na prvi pogled

Nova kolekcija izrađena je od rafije

Tekst: D.D.


Image: Hunting Season,
Instagram,
Net-a-Porter

Dizajnerica Danielle Corona svoj je brend osnovala prije nešto manje od 12 godina, a njezine torbice obožavaju Olivia Palermo, Bianca Brandolini, Emily Ratajkowski i Sienna Miller

Iako je u ponudi kroz toliko godina postojanja brenda Hunting Season, Danielle Corona osmislila nekoliko desetaka modela, oni u obliku malenih kovčega lansirali su je u modnu orbitu. Radi se o torbama ovalnog oblika i bezvremenskog dizajna koje se mogu nositi u dnevnim i večernjim varijantama. Baza trunk torbica izrađena je od iznimnog laganog drvenog okvira koji je potom prekriven vrhunskom kožom. Dizajnerica najčešće bira varijante od gušterove kože u pastelnim i jarkim bojama, a popularni su i modeli od brušene kože. Svi se detalji izrađuju u firentinskoj radionici brenda, a novost u ponudi je model Iraca, izrađen od rafije. 

Hunting Season x Carolina Herrera

Dijelovi od rafije su ručno tkani u Kolumbiji, tehnikom koja se prenosi s koljena na koljeno, a torbe se i slažu u kolumbijskoj radionici - kad sa svih strana svijeta pristignu ručno rađeni dijelovi. Svaka kolekcija ima jasnu estetiku od koje dizajnerica ne odstupa, čak ni kada se udružuje s drugim modnim brendovima. Naime, u prodaji se trenutno mogu pronaći torbe Hunting Season x Carolina Herrera izrađeni od kože u nekoliko različitih boja. Torbice se u Hrvatsku mogu naručiti putem online shopa Net-a-Porter, a cijene im se kreću od 600 do 900 eura.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više