Search

U trendu su modni dodaci sa zmijskim uzorkom

U trendu su modni dodaci sa zmijskim uzorkom

Liebeskind Berlin


Image: Promo

Zmijski uzorak ponovno je prisutan na kožnim torbama i novčanicima s potpisom brenda Liebeskind Berlin koji je uvijek ukorak s kvalitetom i trendovima

Zmijski uzorak još je uvijek vrlo moderan i modni dodaci s tim motivom uvijek zapečate odjevni stil. Torbicu sa zmijskim uzorkom možete kombinirati uz različite dnevne, ali i večernje kombinacije. Dizajneri brenda Liebeskind Berlin to jako dobro znaju pa su svoju ponudu upotpunili kolekcijom Snake, a žene koje vole ovaj motiv bit će oduševljene kvalitetnim i bezvremenskim modelima koje se nalaze u liniji. 

Posebnost torbi i modnih dodataka ove kolekcije leži u njihovoj izradi čijim postupkom utiskivanja uzorka koža poprima izgled zmijske. Široka paleta boja proteže se od prekrasne koraljno crvene boje, raznovrsnih nijansi plave do uvijek neodoljivih zemljanih tonova. Kolekcija Snake nudi i različite modele velikih torbi, trendi ruksaka kao i malenih večernjih torbica koje svojim jednostavnim linijama podsjećaju na elegantne novčanike. Zavirite u našu galeriju i inspirirajte se novim modelima izrađenim s ljubavlju i prožetim berlinskim duhom, a sve proizvode možete pronaći u trgovini Liebeskind Berlin u trgovačkom Centru Cvjetni. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više