Search

Unikatni kožni novčanici s hrvatskim potpisom osvajaju svijet

Unikatni kožni novčanici s hrvatskim potpisom osvajaju svijet

Potpisuje ih brend Onne.


Image: Promo

Iza brenda Onne. stoji Ivan Petrović koji je u svoj proizvod objedinio strast za avanturom, putovanjima, stilom i tehnologijom

Koliko ste puta bili u potrazi za novim jednostavnim i praktičnim novčanikom u koji će stati sve što vam je potrebno i pritom izgledati elegantno? Kupovina novčanika baš kao i kupovina torbe koja ima sve karakteristike koje bi nas trebale zadovoljiti ponekad i nije laka. Ivan Petrović, koji je idejni začetnik brend Onne. ponudio je svoju viziju idealnog novčanika u koji će stati novac, kartice, ali i vaš omiljeni iPhone pametni telefon. Ideja za novčanik nastala je prvenstveno iz želje da pojednostavi nošenje svakodnevnih potrebnih sitnica, a da pritom izgleda profinjeno. Bilo da ste na poslu, da nekud putujete, planinarite u prirodi ili ispijate kavu s prijateljima, uvijek vam treba mobitel, kartice i nešto novaca. Veliki zaljubljenik u avanture, dobar stil i tehnologiju predstavio je novčanik, ali nadodaje kako nije isključena mogućnost širenja proizvodnje i na druge modne dodatke. Od samog početka namjera mu je bila stvoriti kvalitetan proizvod koji će već na prvi pogled ostaviti snažan dojam i ništa nije htio prepustiti slučaju.

Unikatni kožni novčanici s hrvatskim potpisom osvajaju svijet (фото 1)

Novčanici su ručno izrađeni u Hrvatskoj u limitiranim serijama od svega nekoliko komada, što ih čini jedinstvenim i unikatnim. Pri izradi se koristi samo goveđa koža visoke kvalitete obrađene isključivo na prirodni način, fine merino vuna i metalni zatvarači kao jedini detalj. Za sada je interes kupaca je jako velik, a najviše je kupaca iz Australije, Amerike, Velike Britanije i Njemačke. "Svi su jako zadovoljni dizajnom i kvalitetom izrade tako da se većina njih ponovno vraća jer žele imati više od jednog novčanika. Sada već ima i jako puno pozitivnih preporuka tako da interes raste iz dana u dan." - rekao nam je Ivan. A mi smo se složili s time da je ovaj novčanik idealan za ljude koji znaju što žele i uvijek prednost daju kvaliteti i dizajnu. Kompletnu ponudu možete pogledati u online dućanu Onne. 

Unikatni kožni novčanici s hrvatskim potpisom osvajaju svijet (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više