Search

Upoznajte Rolls-Royce među torbicama

Upoznajte Rolls-Royce među torbicama

Analeena


Image: Splash,
Analeena

Nakon što je ispekla zanat pod budnim okom dugogodišnjih znalaca i majstora izrade luksuznih modnih dodataka u Hermèsu, dizajnerica Lina Hamed pokrenula je u Parizu 2008. vlastitu liniju torbica naziva Analeena

Kod Analeena torbica vrhunska izrada i kvaliteta materijala na prvom su mjestu. Egzotične kože nojeva, krokodila i guštera vješti talijanski majstori formiraju u bezvremenske modne dodatke čija je prosječna cijena oko šest tisuća dolara. Nije, stoga, ni čudno da su ih neki modni mediji prozvali Rolls-Royceom među torbicama.

analeena

Ovi luksuzni komadi pojavili su se prije nekoliko godina u obožavanoj seriji "Tračerica" koji su mnogi pripadnici modnog svijeta pobožno pratili isključivo zbog raskošne kostimografije. Osim Blake Lively i Leighton Meester nosile su ih i Dita Von Teese, Elena Perminova, Olivia Palermo, Caroline Issa i mnoge druge ljubiteljice luksuzne odjeće i modnih dodataka.

Olivia Palermo

Od 2008. godine do danas Lina Hamed dizajnirala je čak 26 različitih linija unutar kojih postoji po nekoliko različitih modela torbica, veličina i kombinacija boja. Torbice se mogu nabaviti samo u londonskom Harrodsu i još dvije trgovine u Francuskoj i Azerbajdžanu te u web trgovini Luisa Via Roma.

Dita Von Teese

analena

analena

anallena

analeena

analeena

analeena

Related articles

Buro 24/7 Selection

više