Search

Švedski brend torbica koji će vas oduševiti elegancijom

Švedski brend torbica koji će vas oduševiti elegancijom

Little Liffner


Image: Little Liffner web,
Little Liffner Instagram

Little Liffner je švedski brend torbica pokrenut 2012. godine, a koji je do danas osvojio poklonike diljem svijeta

Pokrenula ga je Paulina Liffner von Sydow, Šveđanka koja se do tada bavila PR-om, savjetovanjem modnih brendova i uređivanjem modnog sadržaja. Brend torbi odlučila je pokrenuti kad joj je, kako je otkrila u studenom za Forbes, dosadio koncept "it" torbe. "Htjela sam ponuditi stajliš i funkcionalni proizvod ženama koje vode užurbane živote, koje se samouvjereno kreću kroz različite svjetove i kontekste," kaže von Sydow. 

Brend koji je stvorila doista nudi profinjene torbe, strogo krojene u koži i s tek nekoliko metalnih detalja koji je podižu. Dizajnerica koristi glatku i brušenu kožu, a kombinira i teksture krokodilske i zmijske kože. Forma i funkcionalnost su im vrlo skandinavske dok ih izrađuju talijanski majstori zbog čega su ove torbe doista visokokvalitetne. Spajanjem tih sviju strana von Sydow je dobila proizvod koji je istovremeno moderan, ali i pomalo old school. 

Švedski brend torbica koji će vas oduševiti elegancijom (фото 1)

Predani rad na brendu donio joj je ELLE Sweden nagradu za dizajnericu godine u 2015., a ove je godine nominirana i za švedsku nagradu Guldknappen. Uz to, njezini se komadi mogu pronaći u trgovinama u Švedskoj, Belgiji, Finskoj, Francuskoj, Turskoj, Kanadi, SAD-u, Australiji i Japanu, a mogu se naručiti putem poznatih webshopova kao što su Net-A-Porter i Shopbop te službene stranice Little Liffnera.

Švedski brend torbica koji će vas oduševiti elegancijom (фото 2)

 

Švedski brend torbica koji će vas oduševiti elegancijom (фото 3)

Švedski brend torbica koji će vas oduševiti elegancijom (фото 4)

Švedski brend torbica koji će vas oduševiti elegancijom (фото 5)

Švedski brend torbica koji će vas oduševiti elegancijom (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više