Search

Veliki povratak bisera

Veliki povratak bisera

Ultimativni modni dodatak koji je zavladao modnom scenom!


Image: Büro247.ru,
imaxtree,
Getty Images

Otkad je Karl Lagerfeld na Chanel reviji za proljeće 2014. predstavio bisere, i to ne bilo kakve, već njihovu uvećanu verziju u kojoj se oni osim na narukvicama i prstenju

Miroslava Duma

Miroslava Duma

Otkad je Karl Lagerfeld na Chanel reviji za proljeće 2014. predstavio bisere, i to ne bilo kakve, već njihovu uvećanu verziju u kojoj se oni osim na narukvicama i prstenju, pojavljuju i kao predimenzionirana ogrlica koja podsjeća na slušalice, fashionistice i poznate osobe pomamile su se za detaljem koji je zavladao street style kombinacijama, naslovnicama časopisa te crvenim tepisima.

Chanel proljeće 2014.

Glumica Emma Watson odlično je nosila ovaj trend na dodjeli zlatnih Globusa, s potpisom kuće Dior, dok je Margot Robbie iz "Vuka s Wall Streeta" za premijeru hvaljenog filma odabrala naušnice brenda Jacob & Co. Naravno, ovom dodatku nije mogla odoljeti ni velika zvijezda Rihanna. Nakit od bisera omiljen je i među modnim stilistima pa se tako već pojavio na naslovnicama Voguea, Harper's Bazzara, New York Magazinea na kojima ga nose 'it' djevojke poput Lupite Nyong'o, Keire Knightley i Jessice Hart.

Veliki povratak bisera (фото 1)

Chanel, Zara

I high street brendovi već su prepoznali ovaj trend te ćete tako u novoj kolekciji Zare već pronaći idealnu ogrlicu s dva bisera. Omiljeni nakit ikone Coco Chanel uvijek je bio simbol profinjenosti i luksuza i neke žene ga naprosto nikada ne prestaju obožavati. Ovoga puta vratio se na velika vrata! 

Dior ‘Mise en Dior'

Dior ‘Mise en Dior'

Veliki povratak bisera (фото 2)

Vogue Italija, Lupita Nyong'o za New York Magazine

street style

Anja Zjurova

Emma Watson

Emma Watson, Margot Robbie

Chanel 2014.

Chanel proljeće 2014.

Rihanna

Rashida Jones, Rihanna

Veliki povratak bisera (фото 3)

Nicole Warne (garypeppergirl.com)

Veliki povratak bisera (фото 4)

Harper's Bazaar UK, Vogue Australija

Veliki povratak bisera (фото 5)

Elena Perminova

Related articles

Buro 24/7 Selection

više