Search

Za ljubiteljice posebnog nakita: ovo su najpopularniji komadi brenda Sovilj i možete ih pronaći online

Za ljubiteljice posebnog nakita: ovo su najpopularniji komadi brenda Sovilj i možete ih pronaći online

Tekst: A.P.


Rijetko kad se dogodi da u Hrvatskoj imamo dizajnera čiji nakit nosi Prva dama kao i dame iz britanskog visokog društva. Ovoj listi možemo pridodati i pjevačicu Roisin Murphy, milijarderku Soumayu Slim, meksičku TV zvijezdu Adelu Michu, i cijeli niz uglednih poslovnih žena iz Hrvatske. Nenada Sovilja, kao i njegov rad, nije potrebno ponovno predstavljati. Već punih 8 godina njegov store u Amruševoj je prva adresa svake žene koja je u potrazi za nekim jedinstvenim komadom nakita koji će čuvati i nositi godinama.

Sovilj nije trend, Sovilj je bezvremenski dizajn toliko poseban da se njegove žene na ulici prepoznaju po detaljima koje nose. Jednom kada otkrijete njegov maštoviti svijet, htjet ćete saznati više i nestrpljivo iščekivati s čime će se sljedeće inspirirati  te kako će to vizualno uobličiti.

Svaka kolekcija je promišljena i razrađena ručno do najsitnijeg detalja. Na svaki komad su utrošeni sati vremena i truda i na svaki je jednako ponosan. Kako smo se već lagano pripremili za blagdane, upitali smo Nenada da za BURO. kreira mini shopping vodič kroz svoje najtraženije komade, i uputi nas kako bismo mogli iznenaditi neku dragu osobu ili jednostavno razveseliti sebe. Ovo su njegovi prijedlozi koje možete pronaći na Sovilj webshopu:

Medaljoni

Za ljubiteljice posebnog nakita: ovo su najpopularniji komadi brenda Sovilj i možete ih pronaći online (фото 1)

Ovi medaljoni u obliku suze su moj best seller već dugih 15 godina. Dolaze iz kolekcije Stone i sigurno su najprepoznatljiviji komad iz Sovilj Ateliera. Žene ih preferiraju jer se lako kombiniraju i mogu ih nositi u svim prigodama.

Ogrlice Dragonfly

Za ljubiteljice posebnog nakita: ovo su najpopularniji komadi brenda Sovilj i možete ih pronaći online (фото 2)

Ovo je bila statement kolekcija koja je lako pronašla svoje obožavateljice. Iako je svaki komad upečatljiv, jako je nosiv i dozvoljava više mogućnosti kombiniranja.

Nakit iz kolekcije Metamorphosis

Za ljubiteljice posebnog nakita: ovo su najpopularniji komadi brenda Sovilj i možete ih pronaći online (фото 3)

Nakit iz ove kolekcije je postao hit odmah nakon predstavljanja. Centralni dio kolekcije je biser kao simbol elegancije i ženske moći što se najbolje vidi iz dva best seller primjerka First Lady prstenu i naušnicama.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više