Search

Zanimljivi šeširi koji će vas izdvojiti iz mase

Zanimljivi šeširi koji će vas izdvojiti iz mase

S potpisom Eugenie Kim


Image: Promo

S inovativnim pristupom luksuzu, dizajnerica Eugenia Kim uspješno je pomirila klasične modele šešira te im udahnula modernu i razigranu notu

Jarke boje, neočekivani ukrasi i visokokvalitetni materijali glavni su elementi koji definiraju svaku kolekciju ove dizajnerice šešira. Svoj brend odlučila je pokrenuti 1998. godine kada je nakon lošeg šišanja izradila šešir kojim će pokriti "taj užas na glavi". Klasičan šešir s velikim obodom uskoro su prepoznali mnogi kupci za velike robne kuće, a njujorška kuća Barneys njezine modele odmah je izložila u prvi red. Fokusirana isključivo na kolekcije ženskih šešira, 2004. godine predstavila je i vrlo prestižnu kolekciju obuće. 

Ljetna kolekcija ovih zanimljivih modnih dodataka fokusirana je na razigranost i duhovitost. Tako se na šeširima izrađenih u dvije ili više boja nalaze natpisi poput: "Head in the clouds" , "Daydreamer" ili pak "Leave the message" koji šalju snažnu poruku onih koji ga nose. Pored razigranih modela, tu su i oni izrazito ženstveni koje krasi tek lepršava vrpca, ili detalj poput pera u boji. Brend koji su vrlo brzo prepoznale poznate stajliš dame poput Blake Lively, Hillary Duff, Rosie Huntington-Whiteley i Sarah Jessice Parker, a šeširi su dostupni u najluksuznijim robnim kućama diljem svijeta, te specijaliziranim buticima s pomno odabranom selekcijom odjevnih komada i modnih dodataka. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više