Search

Zavodljivi mačkasti okviri sunčanih naočala Jimmy Choo

Zavodljivi mačkasti okviri sunčanih naočala Jimmy Choo

Model Estelle u limitiranoj kolekciji


Image: Buro247.ru

Nekome se možda investicija u sunčane naočale tokom hladnijih i kišnih sezona može učiniti nepotrebnom ili suvišnom, no zbog ovih privlačnih Jimmy Choo mačkastih okvira bi mogli promijeniti mišljenje

Model kojeg je brend Jimmy Choo predstavio zove se Estelle, a bit će lansiran u limitiranoj kolekciji. Dizajneri britanskog brenda odabrali su mačkasti oblik okvira koji su 50-ih godina prošlog stoljeća proslavile Audrey Hepburn, Marilyn Monroe i Grace Kelly, a klasični retro prizvuk obogatili su prozračnim gornjim dijelom koji minucioznom izradom imitira čipku.

Zavodljivi mačkasti okviri sunčanih naočala Jimmy Choo (фото 1)

Sunčane naočale Jimmy Choo Estelle bit će dostupne u tri boje - glossy crnom s detaljima od ružičastog zlata i prozirnom čipkom, svijetlosmeđoj s detaljima od ružičastog zlata i bež čipkom te tamnoplavi također s detaljima ružičastog zlata i plavom čipkom. Stakla će kupci moći odabrati u prozirnim i reflektirajućim varijantama.

Zavodljivi mačkasti okviri sunčanih naočala Jimmy Choo (фото 2)

U prodaji su od ovog mjeseca u buticima Jimmy Choo, ali i većim robnim kućama diljem svijeta. Naočale se prodaju u kompletu s čipkastom futrolom.

Zavodljivi mačkasti okviri sunčanih naočala Jimmy Choo (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više