Search

Zimska bajka s potpisom Pandora

Zimska bajka s potpisom Pandora

Kristalno snježan dodir zime


Image: PR

Putovanje u svijet zamrznut u vremenu, ispunjen kristalnim pahuljama, svjetlucavim zvijezdama i bezvremenskim blagom donosi maksimalni sjaj oblicima inspiriranim prirodom

Pandora je nakit koji volimo iz nekoliko razloga. Nježni i decentni komadi nakita uvijek su naš izbor, a eleganciji koju nudi Pandora teško je odoljeti. Zimska kolekcija je baš poput snježne bajke inspirirana dodirom mistične zime. Delikatni oblici prozirnog kristala kao da su zarobljeni u ledu. Proziran elegantni kristal, klasično rezan u nijansama leda, kolekciji daje maksimalan sjaj i elegantan izgled. Srebrni viseći privjesak, naušnice i prsten s motivom pahulje, ukrašen je plavim londonskim kristalom i kubnim cirkonima.

Zimska bajka s potpisom Pandora (фото 1)

Zimska bajka s potpisom Pandora (фото 2)

Zimska bajka s potpisom Pandora (фото 3)

Zimska bajka s potpisom Pandora (фото 4)

Zimska bajka s potpisom Pandora (фото 5)

Prožeta elegancijom i neprolaznom ljepotom, Pandora stvara suvremenu bajku novom linijom nakita Nježni osjećaji. Pozivajući se na prohujali glamur, mašna s biserom za sva vremena sjedinjen je u jedan ženstveni komad nakita. Inovacija je prisutna u novom privjesku s oblikom gumba. Zavirite u zimsku Pandora bajku i sami kreirajte svoje kombinacije nakita koji ćete nositi i ove zime. 

Više modela pogledajte na: www.pandora.net


 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više