Traži

Zimska kolekcija omiljenih Borboleta narukvica

Zimska kolekcija omiljenih Borboleta narukvica

"Iz Pariza s ljubavlju"


Fotografija: PR

Posljednja kampanja Borboleta nakita pod nazivom "From Paris with Love" inspirirana je ljubavlju i trenucima koji svakodnevno obilježavaju naše živote

Posljednja kampanja Borboleta nakita pod nazivom "From Paris with Love" inspirirana je ljubavlju, ne samo prema gradu u kojem je snimljena, već prema onim malim trenucima koji svakodnevno obilježavaju naše živote. Pariške ulice, parkovi i mostovi svjedočili su bezbroju takvih trenutaka pa je ideja ove kampanje da ljudi osvijeste koliko je važno, u brzini života, na trenutak se zaustaviti, pogledati oko sebe i biti sretan i zahvalan.

Zimska kolekcija omiljenih Borboleta narukvica (фото 1)

Zimska kolekcija omiljenih Borboleta narukvica (фото 2)

Ove zime popularna "Candy" linija Borboleta narukvica dobila je "pojačanje" zimskih boja kao i logo privjesaka u punom srebru s pozlatom pa kampanjom dominiraju tople boje poput zlatne, smaragdno zelene i antikno ružičaste. Također je novost da su od ove zime svi modeli Borboleta linije isključivo u plemenitim materijalima, odnosno u srebru 925 s pozlatom od 18-karatnog zlata, kako bi narukvice, kao i uspomene, mogle trajati vječno. Osim u srebru, pojedini modeli Borboleta nakita postoje i u verziji čistog zlata, kao što su kolekcija "Love" te leptiri "Classic" na lančićima i narukvicama. Za snimanje zimske kolekcije Borboleta nakita zaslužni su salon Teuta i salon Manos, a narukvice možete kupiti ovdje. 

Zimska kolekcija omiljenih Borboleta narukvica (фото 3)

Zimska kolekcija omiljenih Borboleta narukvica (фото 4)

Zimska kolekcija omiljenih Borboleta narukvica (фото 5)

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor