Search

Znate li što su boxy satovi? Trenutno su veliki trend u modnom svijetu

Znate li što su boxy satovi? Trenutno su veliki trend u modnom svijetu

Četvrtasti modeli

Tekst: BURO.


Image: PR

Instagram je već "lud" za njima, a sad je stigao trenutak da se i svi mi ostali zaljubimo u nešto drugačije. Rekli bismo i nešto novo, ali to nikako ne bi bila istina jer je ovdje riječ o povratku trenda koji je prvotno vladao dvadesetima i tridesetima, doživio svoj veliki comeback u šezdesetima, a sada se povijest ponavlja. Da ne spominjemo da je jedan od prvih ručnih satova, koji je izradio Louis Cartier, bio četvrtast...

Znate li što su boxy satovi? Trenutno su veliki trend u modnom svijetu (фото 1)

Naviknuti na isključivo na klasična okrugla kućišta satova koja se nose zadnjih godina, veliki povratak boxy satova, odnosno satova četvrtastog kućišta, iznenađenje je za modnu scenu, a i za nas jer se tome, moramo priznati, nismo nadali. Ali, već smo se na prvi pogled zaljubili u te modele. Svi veliki svjetski brendovi satova objeručke su prihvatili ovaj novi trend i predstavili kolekcije četvrtastih satova, dajući tom klasičnom modelu retro izgleda dašak suvremenog stila putem raznih modernih detalja. U istom zadatku se okušao i brend Rosefield, čija je kolekcija boxy satova odnedavno dostupna i u Watch Centar poslovnicama te na webshopu.

Znate li što su boxy satovi? Trenutno su veliki trend u modnom svijetu (фото 2)

Koliko im je to pošlo za rukom i kolike su šanse da i vašu ruku ukrasi jedan ljepotan četvrtastog kućišta, prosudite sami. Ljubiteljice mesh remenja ne trebaju pristajati ni na kakve kompromise, jer su Rosefield Boxy kolekciji četvrtasti modeli satova dostupni s mesh remenjem i to u tri boje: zlatnoj, srebrnoj i rose gold. Ako ste raspoloženi za maleni odmak od mesh remenja i satova s bijelom podlogom kućišta, predstavljen je i all black model iz iste kolekcije koji je idealan spoj retro dizajna i pomalo futurističkog izgleda.

Znate li što su boxy satovi? Trenutno su veliki trend u modnom svijetu (фото 3)

Ako ste ljubiteljica crne podloge kućišta, a niste spremni nositi ovaj pomalo darkerski model, u ponudi Rosefield Boxy kolekcije nalazi se i model s bakrenim remenom - nema te kombinacije koju ovaj sat ne bi mogao upotpuniti. Ljubiteljice romantičnog stila će se, pak, odlučiti za krem kožnati remen i četvrtasto kućište, u ovoj kombinaciji sat poprima vintage look. No, možda najupečatljiviji komad iz ove Rosefield Boxy kolekcije je sat sa sivim kožnatim remenom s detaljima u obliku prstenčića, koji su prisutni i u prijašnjim Rosefield kolekcijama, a idealno je ukomponiran i u novi model.

Znate li što su boxy satovi? Trenutno su veliki trend u modnom svijetu (фото 4)

Znate li što su boxy satovi? Trenutno su veliki trend u modnom svijetu (фото 5)

Znate li što su boxy satovi? Trenutno su veliki trend u modnom svijetu (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više