Search

10 novih kampanja poznatih modnih kuća

10 novih kampanja poznatih modnih kuća

Tom Ford, Miu Miu, Kenzo...

BURO.

Reklamne kampanje poznatih modnih kuća najavljuju nam novu proljetno-ljetnu sezonu

Iako je vani još uvijek zima, modni nam svijet unosi tračak nade otkrivajući svoje reklamne kampanje koje nas u mislima odvode u proljeće i dugo toplo ljeto. Angažirajući modele ili pak glumice kao zaštitna lica, kreativni direktori modnih kuća odlučili su nas povesti do prelijepih plaža koje imamo prilike vidjeti u kampanji Armanija, pa do nadrealnih scenarija u sad već poznatoj maniri modne kuće Kenzo. U nastavku donosimo neke od najboljih proljetno-ljetnih kampanja za 2015. godinu.

Tommy Hilfiger odlučio nas je povesti na svečani obiteljski događaj, točnije, vjenčanje koje se održalo u sunčanoj Kaliforniji. U kampanji se već duže vrijeme pojavljuju modeli Arthur Kulkov, Julia Hafstrem, Bernard Fouquet, Jay King Air, Air Jay Rodzhenski, Jourdan Dunn i Chloe Blackshear. 

Modna kuća Miu Miu nastavila je svoju "ljubavnu aferu" s poznatim glumicama pa su tako zvijezde njihove proljetne kampanje tri mlade glumice u usponu: Mia Goth, Imogen Poots i Marine Vacth. Za fotografiju je zaslužan kultni modni fotograf Steven Meisel koji je u cijelu kampanju unio dašak dramske napetosti.

A kada smo već kod spominjanja imena Stevena Meisela, talijanska modna kuća Prada još je jedna u nizu koja mu je odlučila ukazati svoje puno povjerenje. Ovog puta radi se o nizu tematskih mini videoserija u trajanju od 40 sekundi. Glave uloge ponijeli su supermodeli Gemma Ward, Ine Neefs i Julia Nobis predstavljajući novu sportsku Pradinu kolekciju. 

Prekrasni modeli poput Anne Jagodzinske, Saše Pivovarove i Marlon Teixeire zablistale su za talijansku modnu kuću Etro. Kampanja za koju je zaslužan poznati fotograf Mario Testino, snimana u okruženju romantične rustikalne vile, pokazala nam je kolekciju prepunu boemskih i ležernih komada koji najavljuju dobru zabavu te opuštenu toplu sezonu u kojoj nam nipošto neće biti dosadno. 

Karizmatična Daria Werbowy zaštitno je lice Diane von Furstenberg, odnosno njene nove proljetno-ljetne kampanje, za čije je vizuale zaslužna fotografkinja Emma Summertone. Daria se tako zatekla u praznom terminalu zračne luke u ulozi elegantne i moderne žene.

Glavne uloge u kampanji Toma Forda ponijeli su modeli Daphne Groenveld i Binx Walton, a kao što smo već kod njega navikli, kampanja pršti seksepilom, samo što je ovaj put fokus preusmjeren s odjeće na sunčane naočale. 

Kreativni direktori Kenza, Humberto Leon i Carolin Lim ponovno su surađivali s poznatim fotografskim dvojcem Toiletpaper Magazinea. Modeli, Mona Matsuoka i Zhao Qinghe, tako su se našli u nadrealnom okruženju ispunjenom oblacima i futurističkim zgradama.

Talijanski modni maestro, Giorgio Armani, snimanje svoje nove kampanje prenio je na zapadnu obalu Kalifornije, točnije u prekrasnu Santa Barbaru. Pred objektivom fotografa Boo Georgea našlo se šest modela: Matt Trethe, Andy Walters, Jakub Zelman, Vittoria Ceretti, Julia Banaś i Antonina Petković , koji su predstavili kupaće kostime, satove i futurustičke naočale.

20-godišnja ruska ljepotica Nataša Poly zablistala je u maniri pravih modnih diva u novoj kampanji modne kuće Emilio Pucci. Kampanja odiše duhom 70-ih godina, a za cjelokupne vizuale zaslužan je poznati modni dvojac Inez & Vinoodh.

Georgia May Jagger ostvarila je svoju prvu suradnju s luksuznom modnom kućom Mulberry. I za ovu kampanju zaslužan je već prije spomenuti modni dvojac, Inez & Vinoodh, a lijepa Georgia se našla u okruženju koje pomalo podsjeća na razdoblje 60-ih godina.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više