Search

10 odličnih kaputa iz ormara Miroslave Dume

10 odličnih kaputa iz ormara Miroslave Dume

Dizajnerski modeli

BURO.


Image: Imaxtree/Getty/splash

U jeku nove modne sezone naša Miroslava je prikazala niz fantastičnih kaputa s potpisima svjetskih modnih kuća

Dok u ovom razdoblju mnogi razmišljaju o kupovini novog jesenskog kaputa, Miroslava Duma je svoj ormar već obogatila nizom dizajnerskih primjeraka koji izazivaju poglede divljenja na ulicama svjetskih metropola. Kao neprikosnovena modna ikona Miroslava je zaslužna za promociju mnogih brendova i novih 'it' komada iz njihovih kolekcija te nije čudno da dizajneri žele da ova poduzetna Ruskinja osvane u modnim magazinima baš u njihovoj kreaciji.

Michael Kors

Za vrijeme boravka u New Yorku, Miroslava je tako prošetala u fenomenalnom vunenom kaputu boje devine dlake s potpisom Michaela Korsa. Ovaj klasičan komad omiljen je ženama te u high street ponudi postoji velik izbor sličnih modela po nešto povoljnijim cijenama. Luksuzan primjerak od zmijske kože koji je odjenula za reviju kuće Miu Miu dolazi iz nove jesenske kolekcije kuće Gucci, a nedavno smo ga vidjeli i na Kate Moss.

Gucci

Pored popularnog zmijskog uzorka Miroslava je nabavila i onaj u leopard varijanti, omiljen mladim hollywoodskim glumicama i britanskim ikonama stila poput Suki Waterhouse, Sienne Miller i Alexe Chung. 

Dries Van Noten

Dizajner kojeg modna elita izuzetno cijeni je Dries Van Noten. Nakon prošlogodišnjeg modela kaputa Resende koji je osvojio Beyoncé Knowles i našu Ljupku Gojić Mikić, dizajner je predstavio ovaj upečatljiv model s hipnotizirajućim uzorkom koji je Miroslava odjenula za parišku reviju kuće Nina Ricci. U nastavku pogledajte ostale fenomenalne kapute iz ormara Miroslave Dume.

Christian Dior

Valentino

Natalia Alaverdian

Vika Gazinskaya

Gucci

Peter Pilotto

Louis Vuitton

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više