Search

10 odličnih kombinacija poznate hrvatske blogerice

10 odličnih kombinacija poznate hrvatske blogerice

Blog "The Pile of Style"

Image: The Pile of Style

Lijepoj Isabelli Rakonić modni blog otvorio je mnoga vrata biznisa, a interes za odjevnim kombinacijama ove mlade Zagrepčanke uvelike prelazi granice Lijepe naše

Možda se hrvatski modni blogeri ne mogu pohvaliti milijunskim zaradama i ulaskom na prestižnu listu Forbesa, kao što je to pošlo za rukom vlasnici bloga "Blonde Salad", Chiari Ferragni, no, kada je riječ o lijepoj Isabelli Rakonić i vizualnom sadržaju njezina bloga, The Pile of Style, slobodno možemo reći kako bez problema može stati rame uz rame svjetskim mnogo poznatijim stylish curama. Isabella ističe kako ne voli definirati svoj stil jer smatra da bi je to ograničilo u eksperimentiranju i isprobavanju novih stvari, a u njenom ormaru može se pronaći sve, od second handa, vintagea, te komada iz high street ponude, pa sve do onih dizajnerskih, za koje je potrebno izdvojiti malko veću svotu novca.

Osim što se godinama bavi modelingom, Isabella je i studentica prava, a može se pohvaliti i mnogobrojnim suradnjama – od adidasove ambasadorice do zaštitnog lica kampanja domaćih i stranih dizajnera – te listama na kojima se često našla kao najbolje odjevena Hrvatica. Njeno oblačenje ovisi o raspoloženju, a veliku pažnju polaže DIY igri, koja prema njenom mišljenju ima veliku igru u originalnosti modnog izričaja svake osobe. Čitanost njezina bloga odavno je prešla granice Lijepe naše, a u brojkama to bi bilo preko dva milijuna posjeta godišnje. Nama je ovaj podatak bio i više nego dovoljan da izdvojimo nekoliko Isabellinih posljednjih stylish kombinacija.

10 odličnih kombinacija poznate hrvatske blogerice (фото 1)

10 odličnih kombinacija poznate hrvatske blogerice (фото 2)

10 odličnih kombinacija poznate hrvatske blogerice (фото 3)

10 odličnih kombinacija poznate hrvatske blogerice (фото 4)

10 odličnih kombinacija poznate hrvatske blogerice (фото 5)

10 odličnih kombinacija poznate hrvatske blogerice (фото 6)

10 odličnih kombinacija poznate hrvatske blogerice (фото 7)

10 odličnih kombinacija poznate hrvatske blogerice (фото 8)

10 odličnih kombinacija poznate hrvatske blogerice (фото 9)

10 odličnih kombinacija poznate hrvatske blogerice (фото 10)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više