Search

Modni stil: Ana Stunić

Modni stil: Ana Stunić

Miljenica scene


Ana Stunić, voditeljica i producentica novih medija Nove TV, voli miješati razne uzorke i boje, a od kada se pojavila na malim ekranima, često nosi i ekstravagantne komade koji joj izvrsno pristaju.

Kakvu odjeću volite? 

Što sam starija sve više i više volim mirnije boje, ili bolje rečeno, ne-boje, ili pak boju samo kao akcent. Volim da su krojevi udobni i da imaju neki „twist“, što god to bilo... U zimskim mjesecima ostajem vjerna sebi i odijevanju kao „napolitanka“: u slojevima. Obožavam šubare i kape koje u zimskim danima puno nosim. Ne volim baš robovati trendovima, ali uvijek pokleknem pa si kupim nešto što je u modi. Cijelo proljeće sam njurgala kako mrzim zakovice, i onda sam si za nekoliko dana kupila remen s tim istim zakovicama koje prezirem. Opravdala sam si to s mišlju da je to ipak samo remen. Obožavam haljine jer su jednostavne i kad ih odjeneš ne treba ti skoro više ništa osim nekih zgodnih štramplica ili tajica. Volim parke, kapute i volim ponekad spajati spojivo s nespojivim, i na kraju sam uvijek zapravo zadovoljna kako to izgleda (skromno ću ja :)

I da, obožavam volim cipele na petu, iako ih, nažalost, rijetko nosim. Evo novogodišnje odluke za 2013.: Ana, nosi više cipele na petu  :)

Imate li neki omiljeni brend?

Jako volim neke hrvatske brendove. Mislim da je Branka Šćepanović i njezina Roba genijalan primjer kako i hrvatski dizajn može izgledati super. Volim spojeve kao što su Kenzo i Vans, pa kad se udruže naprave genijalne tenisice koje su fora. Sviđaju mi se i Miu Miu cipele.

Koji Vam je najdraži odjevni predmet?

Teško pitanje. Sve što mi je u ormaru mi je drago, jedino što moram priznati da sam malo opsesivna u sakupljanju odjeće, no ove sam godine isto odlučila počistiti ormar i pokloniti nekome ostatak.

Jeste li ikad poželjeli postati brineta?

Ostajem vjerna sebi kao plavuši jer takvu se najviše volim. Ruža se za moju kosu brine i više nego sjajno, i zato im hvala na tome. Šminkati se, uz sve ove silne profesionalce koji me okružuju, nisam još naučila kako treba, tako da i tu nosim crveni Chanel ruž i to je ustvari sve što imam od šminke.

ana stunic

vesta H&M; suknja Roba; prsten Vešmašina

ana stunic

mantil Roba;haljina H&M;torba, Long Way Back, Roba;ogrlica, Vešmašina

ana stunic

haljina i jeans, Roba; platforme, H&M;ruksak, Long Way Back, Roba; narukvica Nicolas Joallerie

ana stunic

vesta i šal, H&M,suknja,roba, tajice i prsteni, vešmašina, ruksak, Long Way Back, Roba 

ana stunic

majica i hlače,Roba; torba, Long way Back, Roba; narukvica Nicolas Joallerie; cipele, H&M

ana stunic

vesta i narukvica, H&M; naočale, Vešmašina; ruksak, Long Way Back, Roba

ana stunic

ana stunic

ana stunic

prsteni i torbica, Vešmašina;rukavice, H&M

ana stunic

haljina, Roba; sunčane naočale, Vešmašina; torbica i rukavice, H&M

ana stunic

ana stunic 

ana stunic

ana stunic

jakna, H&M;majica, hlače i prsluk Roba

ana stunic

Foto: Maja Kljaić
Make-Up: Ana Rajić
Frizura: Ruža

Leave a comment

više