Traži

Modni stil: Mija Knežević

Modni stil: Mija Knežević

Modni blog mij-a-porter!


Nedavno ste na Büro24/7.hr mogli čitati o suradnji modne blogerice Mije Knežević i njezinog bloga mij-a-porter s poznatim brendom nakita Chanael K. Našoj se redakciji, osim što nam se svidjela njihova zajednička kampanja, odmah svidio i Mijin osoban stil. Iako Mija na blogu ne objavljuje samo svoje odlične odjevne kombinacije već i sve ono što je svakodnevno inspirira, a sigurni smo pritom i njezine čitatelje, mi smo vam danas odlučili prenijeti mnoštvo Mijinih street style trenutaka. Njezin casual stil začinjen s ključnim komadima sezone ono je što ih čini osobitima i zanimljivima. Ova modna blogerica iz Beograda sa stalnom adresom u New Yorku zna zašto su modni dodaci važni, a nama je otkrila svoje omiljene brendove, modne ikone i najdraže mjesto na svijetu..  

Kada i zašto si se odlučila pokrenuti blog?

Htjela sam napraviti stranicu gdje ću moći staviti sve ono što me inspirira, za moje prijatelje i da oni to djele sa svojim prijateljima. Na početku sam imala 1000 posjetitelja, pa 5000, a danas moj blog broji čak njih 200,000!

Živjela si u Londonu, Beogradu, a danas si u New Yorku... Gdje najviše voliš biti?

U New Yorku! Glavnom gradu svijeta!

Koji grad te najviše stilski inspirira?

Opet New York, tamo je najbolji street style, sve je ležerno, diskretno i chic - baš kako ja volim. Mislim da se ljudi u Europi previše dotjeruju...

Koje su tvoje najdraže modne ikone i zašto?

Iz prošlog vremena Edie Sedgwick, zato sto je bila "youthquaker" šezdesetih godina, a danas Natasha Goldenberg, najcool Ruskinja.

Kakve odjevne kombinacije najviše voliš i zašto?

Casual kombinacije. Ne volim nikakvo pretjerano dotjerivanje, jednostavno hlače, majica i ravne cipele. Cure u ravnim cipelama uvijek izgledaju najprofinjenije.

Bez kojeg komada ne možeš?

James Peres T-shirtica i Cartier narukvice koja za mene ima veliku sentimentalnu vrijednost.

Najdraže suradnje koje si do sada imala ili kojima se veseliš?

Najzabavnija kampanja koju sam snimila do sada zasigurno je za Chanael K nakit iz Pariza.

Koji su tvoji najdraži blogovi?

Volim pratiti Jak&Jil, style.com, Le 21ème, Koo.im, streetfsn, W Magazine...

 

Foto: Adam Katz Sinding
Razgovarala: Tina Bačić

Napišite komentar