Search

12 basic komada odjeće koji će vam dobro poslužiti u 2021.

12 basic komada odjeće koji će vam dobro poslužiti u 2021.

Tekst: BURO.


Ovo je godina u kojoj kupujemo pametno i pogled nam rijetko skrene na neke komade koje ne možemo nositi svaki dan ili ih kombinirati s ostatkom ormara. Bez obzira na sve kolekcije koje se nude i koje na neki način sugeriraju da će stvari opet biti normalne te da ćemo odjenuti nešto over the top, stvarnost je još uvijek drugačija i male su šanse da ćete izaći iz dućana naoružani krznima u bojama, šljokicama ili nekim mini haljinama koje su dizajnirane za svečane trenutke. Ako ne vjerujete ovoj tezi, dovoljno je da bacite pogled na Instagram, trenutno jedinu relevantnu društvenu mrežu na kojoj možete vidjeti kako stvari stoje i što ljudi doista nose. U trendu su smirene boje (bež, crna, bijela, boja bijele kave, smeđa, blijedo ljubičasta, isprana zelena) i praktični krojevi koji se lako nose.

Brend koji je izgradio imidž na takvim komadima još prije pandemije jest Frankie Shop. Američka kuća od početka nudi sve ono što možemo smatrati basic odjećom, točnije bazom ormara na koju onda slažete sve druge komade. Tu su mekani oversized kaputi, trenirke od debele felpe, dobro krojene hlače, mekane pamučne majice, pletiva – svaki komad koji vidite možete zamisliti na sebi i prilagoditi ga svom stilu.

12 basic komada odjeće koji će vam dobro poslužiti u 2021. (фото 1)

Ovo je zasad stvarnost modne scene i sumnjamo da će na proljeće biti drugačije. Uzorci će se vjerojatno stidljivo progurati kroz more ovih minimalističkih komada, ali ono što uvijek ostaje i što će žene uvijek kupovati jest bezvremenski kroj i kvalitetan materijal. Frankie Shop je u srednjem cjenovnom rangu što je pohvalno s obzirom na to da su svjesni da je njihova odjeća jednostavna i dobra nadopuna za svaki dan.

Odabrali smo nekoliko komada koje se isplati kupiti jer ćete ih sigurno nositi do kraja proljeća, potencijalno i sljedeće godine.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više