Search

15 komada koje ćete vjerojatno voljeti i nositi nakon 30-e godine

15 komada koje ćete vjerojatno voljeti i nositi nakon 30-e godine

Tekst: BURO.


Da se razumijemo odmah na početku. Nije stvar godina kao takvih jer možete nositi što god vam srce poželi u godinama koje imate, ako se u tome dobro osjećate. Stvar je promišljanja i pametnog shoppinga. 20-e većina nas provede u nabacivanju stvari koje nemaju uvijek veze sa stilom koji gradimo. Trendovi i utjecaji nas često poremete i završimo s komadima za koje se kasnije pitamo „jesam li ja nešto popila prije tog shoppinga pa sam ovo kupila?“. U 30-ima postajemo malo staloženiji, trgamo se na poslu od jutra do sutra i počnemo razmišljati o tome gdje odlazi taj teško zarađeni novac. Kupujemo stvari koje nam vrijede i koje imamo gdje nositi više puta i koje možemo kombinirati s onim što već imamo u ormaru.

15 komada koje ćete vjerojatno voljeti i nositi nakon 30-e godine (фото 1)
15 komada koje ćete vjerojatno voljeti i nositi nakon 30-e godine (фото 2)
15 komada koje ćete vjerojatno voljeti i nositi nakon 30-e godine (фото 3)

Postoji nešto što se zove baza garderobe koju koristimo kao okosnicu za sve ostalo. Sigurno u ormaru sad već imate neki dobar baloner? Nećete ga bacati sljedeće sezone već ćete ga nositi dok bude dobar za nošenje, a baloneri stvarno traju ako su kvalitetni. U tu kategoriju pripadaju i kaputi i dobre cipele i torbe..

Danas smo zatrpani trendovima sa svih strana i čini se da čim kupimo nešto novo, već nas iza ugla čeka nešto drugo. Stvari kao da gube vrijednost u roku od mjesec dana. Stoga se ne dajte zavarati s onim što Instagram sugerira i nalaže. Da, na njemu ćete pronaći neke super kombinacije i trendove, ali ga uzmite kao razbibrigu ne kao smjernicu da niste trendy ako nemate onu zelenu torbu iz Zare koja je zahvaljujući Instagramu postala izlizana u roku od mjesec dana. Stvorite vlastiti fundus komada koji se ionako vraćaju svake sezone (bez obzira što bilo tko rekao ili napisao). Mi smo tu da vam predložimo koji bi vam komadi mogli dobro doći.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više