Search

2 chic stylinga s najpopularnijim sandalama ovog ljeta

2 chic stylinga s najpopularnijim sandalama ovog ljeta

Aquazzura Pom Pom

Tekst: A.P.


Image: Imaxtree7Fashion Guitar

Kuća Aquazzura je uvelike zaslužna za veliki trend šarenih pompona koji nas ovih dana "napadaju" sa svih modnih dodataka

Koliko god popularnost pridonosi brendu toliko ga i ugrožava s kopijama koje su preplavile tržište. Ta tvrdnja nigdje nije vidljivija nego u slučaju brenda Aquazzura, koji trenutno tuže Ivanku Trump radi besramnog kopiranja njihove sandale "Wild Thing", koja je neznatno izmijenila dizajn i prodaje ga pod svojim imenom. Slična situacija se događa s njihovim Pom Pom sandalama, čijih jeftinijih verzija ima u tisućama online dućana s naglaskom na one kineske proizvodnje. Kopije je teško kontrolirati te dizajnerski brendovi ulažu značajna financijska sredstva i surađuju s vladinim organizacijama kako bi donekle spriječili unosan biznis krivotvorenja.

Originalne Pom Pom sandale pronaći ćete na nekoliko poznatih online adresa uključujući My Theresa, Net-a-Porter, Farfetch, Selfridges, Luisa Via Roma i dr. Trenutno su na sniženju te koštaju oko 420 eura. Kako se radi o doista upečatljivom modelu koji je zvijezda svake odjevne kombinacije, poželjno je da styling bude što jednostavniji. To dobro zna talijanska modna urednica Giovanna Battaglia, koja je jedna od ambasadorica brenda. Energična crnka prošetala je Pom Pom sandale za vrijeme održavanja Tjedna visoke mode u Parizu. Kombinirala ih je uz trendovske bijele traperice laganog trapez kroja i bijelu tuniku. Kao idealan modni dodatak poslužila joj je torba u duginim bojama iz limitirane kolekcije Sare Battaglie za kuću Salvatore Ferragamo.

Zanimljiv styling je složila i blogerica Charlotte Groene koja stoji iza bloga The Fashion Guitar. Charlotte je kombinirala majicu kuće Valentino iz kolekcije Wonder Woman, traper suknju brenda MiH Jeans i odlične crvene naočale kuće Céline. Styling su naravno začinile Pom Pom sandale.

Giovanna Battaglia

Charlotte Groene

Related articles

Buro 24/7 Selection

više