Search

20 proljetnih komada brenda Scotch & Soda

20 proljetnih komada brenda Scotch & Soda

Komadi koje možete nabaviti u novoj trgovini na adresi Ilica 40

Tekst: Promo


Image: PR

Brend Scotch & Soda nedavno je na adresi Ilica 40 otvorio svoju novu trgovinu, a tim smo povodom izdvojili 20 komada iz njihove proljetne ponude

Nizozemski brend inače je poznat po svojim kvalitetnim modelima za muškarce u liniji Scotch & Soda dok je Maison Scotch, iz kojeg smo izdvojili proljetne komade, rezerviran za žene. U proljetnoj kolekciji Maison Scotch tako nudi niz trendi komada među kojima će svatko pronaći nešto za sebe.

U kolekciji su trendi bijele košulje spuštenih ramena, koje na rukavima i ovratniku imaju detalj koji se može zavezati u mašnu. U ponudi imaju i odlične proljetne jakne među kojima možete pronaći sve, od kožnih modela preko balonera do elegantnih svakodnevnih sakoa. Tu su i poderane traperice kao i trendi sportske suknje, ali i satenske hlače koje su idealne za formalnije kombinacije. Na kraju, ne treba zaboraviti ni popularne majice s natpisima koje se ističu u Maison Scotch ponudi i savršen su komad za proljeće. U galeriji pogledajte svih 20 komada koje smo izdvojili iz aktualne ponude.

Na web stranici i u trgovini na adresi Ilica 40 u Zagrebu pronađite i Scotch & Soda luksuzne sportske komade za žene koji reflektiraju sunčevu svjetlost i slave Sunce, a inspiraciju nalaze u šumi, zemlji te u plavoj i zelenoj boji.

Uz to, Scotch & Soda u muškoj kolekciji također ističe sportski izgled, a ona postaje i mjesto gdje prirodno susreće tehnologiju. Muškom kolekcijom brend zalazi u teritorij klasike koju kombinira s mladenačkim neformalnim stilovima, čije značajke su uska konstrukcija i glamurozne rukotvorine te posebno dizajnirani detalji. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više