Search

3 casual kombinacije koje će vas inspirirati

3 casual kombinacije koje će vas inspirirati

Pariški street style


Image: Imaxtree

Bijela košulja-haljina, upečatljiva midi suknja ili jednostavna plava košulja?

Ako ste ovih dana u potrazi za dozom inspiracije kada se radi o osobnom stilu, donosimo vam tri dnevne odjevne kombinacije koje možete nositi za sve ljetne prigode u gradu. Funkcionirat će od jutra do mraka, a uvijek ih možete dodatno pojačati upečatljivim modnim dodacima. Bijela košulja-haljina jedan je od najpoželjnijih komada ovog ljeta. Iznimno nosiva i chic, dobro će izgledati ukoliko je upotpunite sandalama s printom i stegnete remenom u struku. Veronika Heilbrunner nije komplicirala s ovim stylingom, samo je preko dva ramena dodala malu crnu torbicu.

Street style

Kako su midi suknje još uvijek u trendu, za drugi look smo odabrali street style look s moćnim plavim modelom. Ako kombinirate ovakvu suknju za dnevni look, ostali odjevni komadi neka budu u neutralnim nijansama, a osobito će dobro izgledati bijela košulja. Mini torba i u ovom slučaju je dobar izbor, a cijeli look upotpunite zanimljivim platformama.

Street style

Znamo da su manekenke na svjetskim Tjednima mode jedne od najboljih kada se radi o street styleu, zato ako nemate inspiracije, uvijek možete posegnuti za njihovim fotografijama. Za zadnji look odabrali smo trendi kombinaciju s plavom košuljom, kratkom suknjom A-kroja i ravnim sportskim modelom cipela s printom. Naravno, ne zaboravite na niz upečatljivih narukvica!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više