Search

3 chic stylinga za putovanja: Rosie Huntington Whiteley

3 chic stylinga za putovanja: Rosie Huntington Whiteley

Putuje sa stilom

Tekst: A.P.


Image: Splash

Uz Victoriju Beckham, Rosie Huntigton Whiteley je vjerojatno najstylish putnica na svijetu

Zahvaljujući velikom broju paparazza zvijezde više ne mogu putovati onako kako su to činile prije desetak godina. Svaka odjevna kombinacije se analizira do najsitnijeg detalja kao da se radi o kakvom projektu čija uspješnost ovisi o pažljivo odabranom modnom dodatku. Posebno su na udaru ženske slavne ličnosti koje jedva čekaju proći kroz gužvu u zračnoj luci i utrčati u svoj automobil zatamnjenih stakala kako bi se sakrile od bliceva fotoaparata. Mediji ne štede nikog te će se najbolje platiti loša fotografija na kojoj zvijezda izgleda umorno ili nesređeno. Iz tog razloga pojedine ženske zvijezde su počele priređivati prave modne revije u zračnim lukama.

„Majka" svih chic putnica je Victoria Beckham koja uvijek izgleda kao da ima putujući glam tim koji brine o njoj u avionu. U toj utrci ne zaostaje ni Rosie Huntington Whiteley koja ipak njeguje nešto ležerniji stil od Victorije , ali je također uvijek na visini zadatka.

Rosie Huntigton Whiteley

Za putovanja najčešće bira skinny traperice, jednostavne bluze ili majice koje upotpuni s nekom dizajnerskom torbom i dobrim štiklama. Preferira komade s potpisom Isabel Marant, Saint Laurent i Givenchy. Za odlazak u Marakeš odjenula je laganu cvjetnu bluzu Isabel Marant koju je sparila s pripijenim trapericama Paige i polučizmicama Gianvito Rossi, a za put u London odabrala je mekanu bijelu jaknu kuće Dior, rasparane traperice Paige i prekrasnu Dior torbu s cvjetnim uzorkom.

Rosie Huntigton Whiteley

Related articles

Buro 24/7 Selection

više