Search

3 imena na modnoj sceni na koje treba obratiti pozornost

3 imena na modnoj sceni na koje treba obratiti pozornost

Simon Miller, A-COLD-WALL* i Khaite


Image: Promo

Istražili smo koje stajliš brendove treba pratiti u ovoj godini. Na listi su se našli britanski brend A-COLD-WALL* , te američki brendovi Simon Miller i Khaite

Svako malo u modnom svijetu ispliva novo dizajnersko ime na koje treba obratiti pozornost. Čak i onda kada nam se čini da smo vidjeli baš sve i ništa nas više ne "baca u trans" pojavi se netko tko vrlo brzo zauzme svoje mjesto pod suncem. Protekla godina servirala nam je mnoga imena koja je vrijedno spomenuti, a mi smo izdvojili nekoliko najzanimljivijih. 

Simon Miller 

Američki brend koji spaja načela japanske proizvodnje i moderne američke izrade. Pojavio se s kolekcijom muškog trapera, a onda se razvio u moderan lifestyle brend muške i ženske odjeće te modnih dodataka. Prvenstveno je fokusiran na teksture i tkanine, sofisticiranost i prirodnu jednostavnost. Ove sezone proslavili su ih šarmantni modni dodaci za žene, torbe od brušene kože s ručkama u obliku metalnih krugova koje su nosile mnoge modne insajderica. 

3 imena na modnoj sceni na koje treba obratiti pozornost (фото 1)

A-COLD-WALL*

Brend koji je najbolje opisuje britansku uličnu kulturu. Odgovor na kontinuiranu zastupljenost među sukobljenim svjetovima različitih klasa i problem okoliša. Odjevni komadi izgledaju više kao eksperimenti nego kao odjeća. Estetikom dosta podsjeća na brend Off-White koji je ove godine stekao veliku popularnost, što ne čudi s obzirom na to da je osnivač brenda A-COLD-WALL* ondje radio kao asistent. 

3 imena na modnoj sceni na koje treba obratiti pozornost (фото 2)

Khaite 

Američki brend Khaite pronalazi inspiraciju u kontrastu muških i ženskih krojeva, snage i mekoće, teksturi i fluidnosti, te klasici i modernom. Pomalo klasični komadi izrađeni su od najfinijih materijala, a kolekcija bundi oborit će sve dame koje vole nositi krzno. Svaki komad predlaže novu ravnotežu elemenata suprotnih dok istovremeno utjelovljuje senzualnost i jednostavnost. 

3 imena na modnoj sceni na koje treba obratiti pozornost (фото 3)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više