Search

3 ljetna stylinga za prave dame

3 ljetna stylinga za prave dame

Elegancija na užarenom gradskom asfaltu

Tekst: A.P.


Image: Atlantic Pacific

Velike vrućine znaju se pokazati kao pravi izazov za stiliziranje damskih kombinacija

Iako većina žena iz praktičnih razloga tijekom ljeta odbaci ideju savršeno ispoliranog stylinga i total makeup-a, neke ipak ne žele odustati od ženstvenih komada i elegancije koju isti sa sobom nose. Savršen primjer je Blair Eadie, nama omiljena modna blogerica koju s oduševljenjem prati ženska publika željna inspiracije za sofisticiranim odjevnim kombinacijama. Blair je jako aktivna na svom blogu Atlantic-Pacific te iz dana u dan možete pronaći neki novi styling koji će vam dobro doći u slučaju nekog svečanog ljetnog eventa, vjenčanja ili pak samo za stajliš šetnju gradom.

look1

Bijele haljine standardni su dio ljetne garderobe, a ovog se ljeta nose one s etno vezom inspirirane globalnim uspjehom ukrajinske dizajnerice Vite Kin. Blair je odabrala vintage model ukrašen aplikacijama od čipke. Kombinirala ih je s visokim kožnim gladijatoricama Lauren Decade i torbicom brenda Gucci. Idealno za odlazak na kavu!

look2

Prugice su također vječni uzorak ljeta, a ove godine dolaze u što sitnijem i tanjem uzorku. Bijelo-plava kombinacija je lagana za kombiniranje i praktična za sunčane dane. Prekrasna asimetrična haljina dizajnerice Caroline Constas može se kupiti online po cijeni od nekih 3.000 kuna. Slične haljine, samo po prihvatljivijoj cijeni možete pronaći u Zari i na Asosu. Ovakav statement komad najbolje pristaje uz jednostavne dodatke poput neutralnih sandala s blok potpeticom (Tibi) i slamnatog šešira.

look3

Ova kombinacija idealna je za ljetni koktel party ili vjenčanje. Haljina jednostavnog asimetričnog kroja prati liniju tijela, ali nije preuska te tijelo slobodno diše. Ovaj komad s potpisom brenda Finders Keepers The Label košta 1.000 kuna i možete je pronaći ovdje. Kombinirajte je s minimalističkim sandalama (Blair nosi one s potpisom kuće Stuart Weitzman) i trendi torbicom.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više