Search

3 odlična kaputa Alexe Chung

3 odlična kaputa Alexe Chung

Što Alexa voli nositi ove hladne sezone?

Image: Splash

Alexa Chung uvijek je inspiracija za opuštene dnevne stylinge, a ovih dana njezin su izbor topli kaputi i jakne

Alexa Chung svoje hladne dane u New Yorku provodi sa stilom. Poznata 31-godišnjakinja za šetnje gradom i dnevne obveze standardno bira odlične opuštene odjevne kombinacije. Ukoliko ste u potrazi za inspiracijom što se tiče zimskih kaputa i jakni, ova slavna fashionistica već je predstavila svoje omiljene modele.

Najčešće smo je mogli vidjeti u crnom klasičnom kaputu na duplo kopčanje preko kojeg je jednom prilikom nosila poznati Burberry pončo te se tako pridružila obožavateljicama ovog komada. Alexa je kombinaciju s ovim jednostavnim modelom kaputa duljine iznad koljena upotpunila čizmicama leopard uzorka i malom torbicom u obliku kovčega popularnog brenda Mark Cross. 

alexa chung

Osim kaputa Alexa voli nositi i tople jakne pa je tako na traper košulju, pulover i skinny traperice odjenula zanimljivu 'patchwork' jaknu s podstavom od ovčje vune brenda Paul & Joe. Model koji će svakako biti praktičan i chic ove hladne sezone. Za sam kraj ostavili smo krzneni model brenda Shrimps, jednog od najpoželjnijih brendova u posljednje vrijeme. Alexa je ovu toplu bundicu kombinirala uz sivu majicu s kapuljačom - čini se kako joj je udobnost ipak na prvom mjestu, ali to kao i uvijek uspijeva izvesti sa stilom.

alexa chung

Related articles

Buro 24/7 Selection

više