Search

3 para čiji stil nam se sviđa

3 para čiji stil nam se sviđa

Opušteni i uvijek chic


Image: Splash

Robert Pattinson i FKA Twigs, Nikki Reed i Ian Somerhalder te Kate Bosworth i Michael Polish

Zanimljivo je pratiti koliko su modno usklađeni parovi na svjetskoj sceni. I dok se većina parova ponavlja na listama omiljenih ili najbolje odjevenih, mi vam danas donosimo tri para koji su nama među dražima. Jedan od prvih zasigurno su Robert Pattinson i glazbenica umjetničkog imena FKA Twigs koji još nisu javno obznanili svoju vezu. Unatoč tome paparazzi ih redovito uspijevaju uhvatiti svojim fotoaparatima, a bliski izvori govore kako se rado o jako sretnom spoju. Nama su simpatični jer su stilski otkačeni i svojim stilom privlače pažnju. Glazbenica FKA Twigs svojim je pojavama i spotovima i privukla obožavatelje, ona naprosto unosi jednu novu energiju na glazbenu scenu i svaka njezina odjevna kombinacija je 'statement' za sebe. Čini se kako se i Robert uz nju odlučio više pozabaviti svojim osobnim stilom, tako da je svjetska scena dobila novi par o kojem će se još puno pisati.

Robert Pattinson i FKA Twigs

Ian Somerhalder jedan je od najpoželjnijih glumaca svjetske scene, a u vezi je s kolegicom Nikki Reed. Zanimljivo je kako su se oboje pojavljivali u ulozi vampira - Nikki u "Sumrak sagi", a Ian u "Vampirskim dnevnicima". Ovaj par njeguje boho stil u dnevnim prilikama tako da ćete ih na fotografijama često vidjeti kako nose šešire, Nikki u maxi haljinama, a Iana u traperu i kožnim jaknama. Ipak, za večernje prilike oboje biraju elegantne odjevne kombinacije, uvijek međusobno usklađene.

Nikki Reed i Ian Somerhalder

Nismo mogli zaobići jedan od najzanimljivijih parova - glumicu Kate Bosworth i režisera Michaela Polisha. Ljubavna priča koja je okrunjena brakom u kolovozu prošle godine i dalje traje i oni osvajaju svakom svojom pojavom. Iako ostavljaju dojam kako ne mare za svoje odjevne kombinacije, svaki put su besprijekorni. Najviše ih volimo vidjeti na glazbenim festivalima i u šetnji gradom, a jedni su i od onih parova koji znaju kako uistinu putovati sa stilom.

Kate Bosworth i Michael Polish

Related articles

Buro 24/7 Selection

više