Search

3 poslovne kombinacije Victorije Beckham

3 poslovne kombinacije Victorije Beckham

Besprijekorna poslovna žena

BURO.


Image: Splash

Otkako je prije nepunih dva tjedna otvorila svoj prvi butik u Londonu, Victoria Beckham svakodnevno posjećuje radno mjesto u besprijekornim poslovnim kombinacijama

Victoria je jedna od onih žena koja je izgradila imidž na pomno dotjeranom izgledu od kojeg ne odstupa ni u kojoj prigodi, bilo da se radi o putovanju, šetnji gradom ili nekom svečanijem događanju. U posljednjih nekoliko godina pronašla je idealnu nišu poslovne elegancije u kojoj se odlično snalazi i koja joj je osigurala potpunu preobrazbu od Cavallijeve muze vječno omotane životinjskim uzorcima do sofisticirane dame koja kombinira dekonstruirane kapute Comme des Garçons s elegantnim pencil suknjama i košuljama muškog kroja. Preokrenula se i njezina modna linija, koja je u samo dvije sezone napredovala od tada popularnih spandex haljina u jarkim bojama do kompleksnijih krojeva koji se estetikom naslanjaju na mušku modu. Njen prvi dućan otvoren u otmjenoj londonskoj četvrti privukao je veliku pozornost modne struke koja ju je objeručke prihvatila nakon godina ignoriranja, usudili bismo se reći i podsmjehivanja. S obzirom na to da je ovaj dućan prvi veliki projekt i veliko ulaganje, Victoria ništa nije prepuštala slučaju te je od početka radova svaki dan pohodila i nadgledala kako projekt napreduje.

Victoria Beckham

Kako je paparazzi prate u stopu, niti jedan posjet uredu nije ostao nezapažen kao ni savršeno složene odjevne kombinacije koje je pokazala tom prigodom. Za jedan od posjeta butiku tako je kombinirala crnu suknju A-kroja s decentnom bijelom bluzom na preklop. Look je zaokružila s polučizmicama od gamoša. Seksepilnije izdanje prikazala je u pencil suknji leopard uzorka s potpisom kuće Balmain i običnoj crnoj majici. Styling je upotpunila s klasičnim crnim Manolicama i torbicom s vlastitim potpisom. Victoria nas je oduševila i u kombinaciji hlača muškog kroja, bijele košulje i vunenog pulovera kuće Louis Vuitton koje je sparila s Manolo Blahnik štiklama i pismo torbicom iz svoje VB kolekcije.

Victoria Beckham

Related articles

Buro 24/7 Selection

više