Search

3 zimska stylinga poznatih dama

3 zimska stylinga poznatih dama

Opuštene dnevne kombinacije

Image: Splash

Emma Stone, Taylor Swift i Karolina Kurkova

Uvijek je zanimljivo promatrati kakve odjevne kombinacije svjetske zvijezde biraju u slobodno vrijeme. Većina njih, upravo poput nas samih, za šetnju gradom ili sastanak s prijateljima odabire udobne odjevne komade u skladu s trendovima. Zimske gradske kombinacije često su zanimljivije od ljetnih, ali i više inspirativne. Danas vam donosimo pregled onih koje u opuštenim prilikama nose glumica Emma Stone, model Karolina Kurkova i glazbenica Taylor Swift.

emma stone

Model Karolina Kurkova uvije više naginje jednostavnim kombinacijama. Tako i za hladnije dane bira minimalističke krojeve te neutralne nijanse. Za odlazak u grad Karolina je glavnu ulogu u svom stylingu dala traperu koji je upotpunila crnim gležnjačama, sivim puloverom i Ray Ban sunčanim naočalama. Slatka Emma Stone poznata je po dobrim dnevnim izborima kad se radi o modi. Glumica voli kombinirati po jedan upečatljiv komad s onim klasičnijima. Uz skinny model traperica kombinirala je majicu na pruge s crtežom srca, a cijeli 'look' upotpunila je sivim ruksakom brenda COS.

Taylor Swift

Taylor Swift svoju je dnevnu kombinaciju za hladnije dane odlučila zaokružiti nešto upečatljivijim modnim dodacima pa je uz hlače u bordo boji i divan tamnoplavi kaput na duplo kopčanje odjenula čizmice u zanimljivoj zelenoj nijansi. Kako bi sve bilo još dojmljivije glazbenica je oko vrata stavila šal na pruge i torbu u retro stilu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više