Search

30 genijalnih komada za nadolazeći FOR Festival

30 genijalnih komada za nadolazeći FOR Festival

Što nositi na jednom od najiščekivanijih festivala ovog ljeta?


HAIM, Neneh Cherry, Mark Ronson, Klaxons i Darkside samo su neka od imena koja dolaze ovo ljeto na Hvar, na iščekivani FOR Festival

Prošle godine FOR je dokazao kako je uistinu jedan od najboljih festivala u Hrvatskoj i upravo zato na našoj je listi preporuka. Intimna i opuštena atmosfera, divne lokacije i odličan line-up, samo su neke od stavki, a činjenica da se održava na jednom od najljepših otoka na Jadranu samo još više mami. FOR Festival održat će se od 19. do 22. lipnja, a pripreme su već počele. Osim onih osnovnih, poznato je kako na nijedan festival nije moguće krenuti i bez onih modnih. Büro 24/7 danas je za vas pripremio listu odjevnih komada koji će super funkcionirati u ovoj prilici.

Kada se radi o festivalima, neki su uistinu nezaobilazni. Među njima su kombinezoni, ravne cipele i upečatljive torbe. Ove sezone uživamo u povratku metalik boje pa ukoliko ste u potrazi za nečim što će podići vaš look, u ponudi high street brendova lako ćete pronaći upravo te komade. Ne bojte se kombinirati na prvu nespojivo, poput različitih printeva ili se primjerice poigrajte sa višeslojnošću. Dobro su došli i ukrasi poput kamenčića, štrasa ili resica, ali i bilo koji zanimljivi i ponešto drugačiji detalji. U našoj galeriji vas čeka 30 genijalnih komada!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više