Search

30 proljetnih mini suknji

30 proljetnih mini suknji

Dizajnerski i high street komadi

A.P.

Modeli od dnevnih do večernjih prigoda

Do prije nekoliko godina bilo je jako teško pronaći model suknje koji se može uklopiti u garderobu i to u sezoni kada snažno vlada određeni trend. Žene su se često žalile da nigdje ne mogu pronaći običnu crnu suknju ili model A kroja. Trend je vladao u toj mjeri da je istisnuo bazične komade koje svatko od nas čuva u ormaru za hitne slučajeve kad na određeno događanje ne možete doći u cvijeću i šarenim uzorcima. Danas je situacija takva da bez obzira na aktualan trend (trenutno su to opuštene 70-e) svaka žena za sebe može pronaći model koji joj odgovara i treba. To je posebno naglašeno kod high street brendova koji si zbog velike potražnje ne mogu dozvoliti isključivo fokusiranje na jedan trend i ovisiti o prodaji te jedne kolekcije.

Nadalje, svaka dizajnerska kuća u ponudi uvijek ima nekoliko komercijalnih višesezonskih modela koji će se lakše prodati od onih ekstravagantnijih. Potrebe žene za nekim modelom koji izgleda cool i koji se može kombinirati u dnevnim i večernjim prigodama najbolje razumije Isabel Marant, koja je u svojoj kolekciji predstavila nekoliko mini suknji ukrašenih decentnim volanima. Crni i bordo model odlično pristaje na tenisice, sandale i polučizmice, a sigurno je da će vas dobro služiti i u sljedećoj godini.

 

30 proljetnih mini suknji (фото 1)

Kožna mini suknja klasik je koji možete nositi u svim sezonama. Nekoliko takvih modela dolazi iz kuće Saint Laurent. Koža je visoke kvalitete te ni cijena nije zanemariva, ali ako želite investirati u dobru kožnu suknju, Hedi Slimane je dizajner kojeg trebate. Ekstravagantniji večernji modeli dolaze iz studija Dolce & Gabbana, Delpozo i Mary Katrantzou. Navedene dizajnere odlikuje ljubav prema raskošnijoj estetici u kojoj koriste obilje aplikacija i printa te samim time pripadaju u ekstravagantniju kupnju. High street kuće pak vjerno reproduciraju ono što smo vidjeli na pisti. U trajanje ovih komada se ne možete pouzdati, ali cjenovno su pristupačni pa time znate da ne kupujete suknju za cijeli život. Na policama high street dućana očekuje vas cijeli niz mini suknji s etno uzorkom, modela na preklop s velikim gumbima (slične modele je predstavio Miu Miu) te, naravno, modele od trapera kao vječnu odu 70-im.

U galeriji pogledajte 30 modela mini suknji za proljeće:

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više