Traži

4 nova brenda na Net-a-Porteru i što kupiti

4 nova brenda na Net-a-Porteru i što kupiti

Izdvojili smo one koji su nam privukli pažnju, a možete ih naručiti i u Hrvatsku

Tekst: D.D.


Fotografija: Net-a-Porter,
Instagram

Kao svoju omiljenu online shopping destinaciju mnoge žene ističu Net-a-Porter, a njihovi buyeri ponose se otkrivanjem mladih brendova za koje još ne zna "cijeli svijet" ili ih, pak, još nije otkrio nijedan konkurent. Baš zato svakih mjesec dana updateaju svoju listu dizajnera, a mi smo izdvojili četiri brenda s te liste koja su stvarno vrijedna pažnje. 

Les Rêveries

4 nova brenda na Net-a-Porteru i što kupiti (фото 1)

Brend s adresom u New Yorku predstavio je zasad samo jednu kolekciju i to onu za sezonu jesen/zima 2018. Njihov naziv u prijevodu znači razmišljanja, osnovale su ga sestre Wayne i Ai, a reflektira njihovu zajedničku ljubav prema umjetnosti, poeziji i glazbi. Svoju kreativnost izražavaju kroz lepršave romantične haljine i slip topove ukrašene volanima i sitnim cvjetnim printom. Dio njihove kolekcije dostupan je ekskluzivno na Net-a-Porteru baš kao ova midi haljina od svile čija cijena iznosi 530 eura.

Gu_de

4 nova brenda na Net-a-Porteru i što kupiti (фото 2)

Korejski brend lansirala je, krajem 2016. godine, dizajnerica Ji Hye Koo koja 70-e godine prošlog stoljeća smatra svojom najvećom inspiracijom. Upravo zato je bezvremenska ljepota utkana u DNA ovog brenda koji se trudi reinterpretirati komade iz tog razdoblja sa svojim unikatnim dizajnerskim zahvatima i od kvalitetnih materijala. Pristupačna cijena ovih kvalitetnih modela torbica također je dio filozofije brenda koji se nada da će baš njihove torbe postati ne samo signature modeli osobe koja ih nosi godinama i u svim sezonama, već nešto što će se prenositi s koljena na koljeno. Minimalistički komadi od kože privlačne pozornost krokodilskim uzorkom, a mi smo izdvojili torbu u obliku polumjeseca s robusnim remenom od lanaca čija cijena iznosi 762 eura.

Eve Denim

4 nova brenda na Net-a-Porteru i što kupiti (фото 3)

Opsesija prema trapericama, odnosno prema pronalasku onog savršenog para iz kojeg se više nikad ne želiš presvući, i to po mogućnosti vintage izgleda, dovela je dizajnericu Adélaïde Bourbon do toga da je osnovala vlastiti brend Eve Denim, koji se odnedavno može pronaći na Net-a-Porteru. Kada kreira traperice najviše se inspirira 70-im godinama prošlog stoljeća zato se u ponudi brenda može pronaći niz modela visokog struka i širokih nogavica, i to najčešće u ispranom izdanju. Denim entuzijasti već su "provalili" njezine modele koji nastaju u losanđeleškom studiju, pogotovo culottesice "Charlotte" i trapezice "Jane". I mi smo baš zapeli za "Jane" modela od tamnoplavog trapera, ali u cropped verziji - ta je silueta trenutno jako tražena. Naziv su dobile po Jane Birkin, nemaju stretcha i cijena im iznosi 352 eura.

Chylak

4 nova brenda na Net-a-Porteru i što kupiti (фото 4)

Nakon što je Sofia Chylak izučila zanat u modnoj kući Proenza Schouler odlučila je lansirati svoj vlastiti brend torbica. Svoje torbice izrađuje u Poljskoj, od kvalitetne talijanske kože, s velikom posvećenosti detaljima. Sve kolekcije koje stvara, stvara u limitiranoj seriji pa je baš na svaki model torbice ručno otisnut serijski broj i godina nastanka u zlatnoj boji. Osim na dizajn, velika se pažnja polaže i na praktičnost torba koje nastaju u varšavskom ateljeu tako da se ovi modeli mogu nositi u svakodnevnim varijantama, kao i u svečanim prigodama. Klasični komadi, ali i oni trendovski poput torbice oko struka koju smo mi izdvojili, ujedno su elegantni i nosivi, a cijena mini kožnatog modela iznosi 225 eura.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar