Search

4 savršena modela tenisica koje očekujemo

4 savršena modela tenisica koje očekujemo

adidas Originals, Puma, Nike

A.P.


Svijet tenisica postao je uzbudljiv kao i svijet dizajnerskih cipela s kućama koje se konstantno natječu u originalnosti novih, ali i nekih kultnih modela

Ove godine modnu je prevlast preuzeo adidas s brojnim suradnjama od kojih je najpoznatija ona s Pharrellom Williamsom, a iz koje su proizašle Superstar tenisice u svim duginim bojama kao i limitirana Jacquard kolekcija koja je ovaj tjedan službeno najavljena s odličnim vizualima. Nike je proljeće obilježio velikom kampanjom posvećenom ženama te su lansirali cijeli niz novih modela koje će žene rado kupiti za sportske aktivnosti. Puma je angažirala Rihannu te se time ubacila u igru s globalnom celebrity kulturom. Tri spomenute kuće natjecat će se i ove proljetno-ljetne sezone s odličnim modelima od kojih su neki već danas dostupni na prodajnim mjestima.

Nike x colette

Nike

Poznata francuska robna kuća često ulazi u suradnje s brendovima te su nakon prošlogodišnje kolaboracije s adidasom odlučili udružiti snage s kućom Nike. Tenisice su osmišljene u čast Nikeove ambasadorice Marije Šarapove koja će ih ove godine nositi na svjetskim teniskim turnirima. Od danas se nalaze u prodaji na nike.com i u kući Colette.

 

adidas Stan Smith Honeycomb Gloss

adidas

adidas Originals će u lipnju razveseliti dame sa specijalnom kolekcijom kultnog Stan Smith modela. Model od bijele kože koja izgledom imitira pčelinje saće bit će dostupan u zelenoj i crnoj verziji u odabranim adidas dućanima.


Puma XS-500

puma

Poznati x-500 model dobio je proljetni makeover u pet novih boja. U ponudi su kombinacije crne i crvene, tamnoplave i bijele, crno-bijele i jednobojne crne. Službena prodaja počinje sutra.


adidas Originals Stan Smith "Midsummer Metalic"

adidas


Zasigurno tenisica koja će oduševiti sve trendseterice. Futuristički dizajn u kombinaciji bijele kože i metalik kapice na prepoznatljivoj Stan Smith silueti pravi je primjerak modne dominacije adidasa u ovoj godini. U trgovine stiže u lipnju. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više