Search

4 sjajna brenda čije će vas donje rublje osvojiti estetikom, ali i kvalitetom

4 sjajna brenda čije će vas donje rublje osvojiti estetikom, ali i kvalitetom

Udobnost upakirana u neodoljiv dizajn

Tekst: T.L.


Image: Instagram,
Dora Larsen

Tražite lijepo, ali i udobno donje rublje, a ponuda popularnih high street brendova odavno vam je dosadila? Uz to, niste niti posve sigurni kakvu kvalitetu dobivate kupujete li rublje na vješalicama fast fashion marki. Nismo niti mi i baš smo zato potražili alternative i pronašli četiri ne baš razvikana brenda donjeg rublja čiji su nas modeli osvojili estetikom, a ako je suditi po brojnim recenzijama, njihovi bi se komadi mogli odlikovati i toliko željenom kvalitetom i udobnosti. Svakako, vrijedi isprobati.

Dora Larsen

Londonski brend donjeg rublja Dora Larsen pokrenula je 2016. godine Georgia Larsen. Georgiju je na pokretanje vlastitog brenda pokrenulo iskustvo rada u buyingu za velike preprodavače, a inspiraciju je pronašla i na vlastitoj koži uvidjevši da su lijepi grudnjaci često vrlo neudobni. Brend Dora Larsen zato se prvenstveno fokusira na lijep dizajn bogatog kolorita, ali i na kvalitetu i udobnost kako bi lijepo donje rublje mogle nositi svaki dan.

Love Stories

Brend Love Stories ugledao je svjetlo dana 2013. godine kada ga je pokrenula Marloes Hoedeman razočarana ponudom ženskog donjeg rublja koje je variralo između sportskog i romantičnog. Hoedeman je na listu papira skicirala savršeno donje rublje u kojem ćete se osjećati lijepo, ali pritom neće biti neudobno. Koncept brenda Love Stories uskoro je razoružao žene diljem svijeta, a svaka njegova kolekcija iščekuje se s nestrpljenjem.

Else

Ela Onur pokrenula je brend Else 2009. godine. Ela je odrastala u obitelji dizajnera donjeg rublja, pa je bilo samo pitanje vremena kada će pokrenuti i svoju marku. Svaki komad Else donjeg rublja izrađuje se ručno u ateljeu u Istanbulu, a ono što odlikuje Else je i posvećenost održivosti. Naime, brend je pokrenuo program recikliranja kako bi propisno zbrinuo sav tekstilni otkad koji nastane tijekom proizvodnje.

Araks

Volite li boje tada ćete sigurno obožavati i Araks, brend koji je počeo s donjim rubljem da bi ubrzo proširio ponudu i na kostime i drugu odjeću za plažu. Osim veselog dizajna i udobnosti koju njihovi modeli pružaju, razlog zašto je Araks omiljen je i njihov neopterećeni pristup, vizuali koji slave različite oblike ženskog tijela i veličine, ne glorificirajući nerealne ideale ljepote.

Leave a comment

više