Search

5 komada Bottege Venete koje bismo voljeli imati u ormaru

5 komada Bottege Venete koje bismo voljeli imati u ormaru

Tekst: A.P.


Ako vam se čini da ova godina traje 10 godina, i da se ne sjećate kao je to izaći iz kuće, srediti se i imati neke normalne interakcije sigurno niste sami. Modne kuće su se također suočile s krizom te su mnoge linije otkazane, proizvodnja je stala u nekim segmentima i čini se da je većina odustala od nekog glamuroznijeg koncepta koji ne uključuje trenirke, ogrtače, odjeću za po kući ili sve varijacije na tu temu.

S druge strane ljeto se pokazalo kao relativno uspješno za luksuzne brendove u sferi modnih dodataka. Prodaja torbica je porasla, i na tren se učinilo kako će se stvari brzo vratiti na staro. Drugi val pandemije su svi dočekali nespremni te je većina država otišla u djelomični ili potpuni lockdown koji je opet stisnuo kupce i njihove novčanike. Međutim je li to istina baš za svaki brend? Zadnja linija obrane za većinu kuća su modni dodaci koji ne ovise o sezoni (osim ako niste opsjednuti time da vam torba mora biti iz zadnje sezone), te je primjetno da ih se najviše gura i promovira putem društvenih mreža i e –commerce platformi.

Brend koji je doživio najveći uzlet u posljednje dvije godine sigurno je Bottega Veneta. Daniel Lee je ponudio ženama ono što je nedostajalo na tržištu. Minimalistički luksuz s modernim twistom koji je djelomično ispunio mjesto upražnjeno odlaskom Phoebe Philo sa scene. Torbe su naravno eksplodirale te nam se u jednom trenutku učinilo da nema žene koja ne posjeduje BV „Pouch“ model u nekoj nijansi. Bottega je po svemu i dalje brend koji nije izgubio na vrijednosti i koji je tražen. Za primjer ćemo uzeti njihov novi drop na Net-a-Porteru kojem se našao teddy kaput koji je koštao 6500 eura i koji je rasprodan u samo tri dana. Ponudi su dodali još nekoliko stvari koje će vjerojatno također pronaći svoje vlasnice do kraja ovog tjedna, a koje bismo rado vidjeli u ormaru. Donosimo ih u galeriji

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više