Search

6 slip haljina i 6 oversized blejzera s kojima ćemo ih nositi

6 slip haljina i 6 oversized blejzera s kojima ćemo ih nositi

Tekst: BURO.


Moramo vam priznati da nam je slip haljina i dalje jedan od najseksepilnijih komada koji možemo odjenuti, a da ne izgleda neprikladno u svim prigodama. Mini haljine s naglašenim ramenima – ok, korzet haljine – ok, kratke košulja haljine a la Jacquemus – ok, ali ništa nam ne privuče pažnju na web shopu kao slip modeli od satena ili svile.

90-e su bile ključne za popularnost ove haljine. Djevojke su je tada nosile s vojničkim čizmama u grunge eri ili s elegantnim sandalama kao Christy Turlington na jednoj Met Gali kada je nosila Calvin Klein. Mogućnosti za kombiniranje ima mnogo. Iako slip haljinu možemo upariti s oversized kožnom ili traper jaknom ili kardiganom s gumbima, ove sezone je jedva čekamo nositi s oversized blejzerom.

Što se obuće tiče, za dan su tu natikače s nekom mini potpeticom ili Chelsea čizme, a za večer biramo sandale s trakicama, po mogućnosti u nekoj upečatljivoj boji. Proučili smo ponudu brendova da vi ne morate, i odabrali vam nekoliko najljepših slip haljina i blejzere s kojima bismo ih kombinirali.

6 slip haljina i 6 oversized blejzera s kojima ćemo ih nositi (фото 1)

6 slip haljina i 6 oversized blejzera s kojima ćemo ih nositi (фото 2)

6 slip haljina i 6 oversized blejzera s kojima ćemo ih nositi (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više