Search

8 najbolje odjevenih dama s crvenog tepiha Emmy nagrada

8 najbolje odjevenih dama s crvenog tepiha Emmy nagrada

Šaroliko društvo

Tekst: A.P.


Image: Getty/Guliver

Što su odjenule poznate glumice?

67. dodjela nagrada Emmy modno je podbacila. U tome su složni svi modni kritičari koji su pratili prijenos uživo s crvenog tepiha u Los Angelesu. Iako se u proteklih nekoliko godina dogodila velika migracija zvijezda s A liste na male ekrane, sinoćnji dojam je bio mlak tek s ponekom zgodnom haljinom koja je ostavila dojam. Niti jedna od viđenih haljina neće ući u neki hall of fame crvenog tepiha o kojem ćemo raspravljati u narednim godinama ali su se izdvojile u masi osrednjih odabira kojima smo sinoć svjedočili.

Lady Gaga - Brandon Maxwell

gaga

Lady Gaga je bila jedna od najelegantnijih dama na crvenom tepihu. Kada vam cijelu karijeru obilježe instalacije na rubu pameti svijet ostane šokiran jednostavnom crnom haljinom koju nitko ne očekuje. Gaga je izgledala prekrasno u asimetričnoj haljini dizajnera Brandona Maxwella. Kosu je začešljala u stilu Marilyn Monroe, a look je upotpunila s dijamantnim naušnicama.

Maggie Gyllenhaal - Oscar de la Renta

maggie
Maggie je u pravilu jedna od najbolje odjevenih holivudskih glumica samo nekako uvijek prođe ispod radara i izgubi zasluženi pr radi poznatijih i medijima atraktivnijih glumica. Šarmantna brineta sinoć je isporučila pravi red carpet styling u raskošnoj balskoj haljini kuće Oscar de la Renta. Tamno plavi klasični korzet nastavlja se u prekrasnu balsku suknju u boji fuksije. Look je upotpunila s visećim naušnicama kuće Fred Leighton.

Padma Lakshmi - Romona Keveza

padma
Padma je prekrasna žena koja zna odabrati kroj za svoju građu. S oblinama u maniri starog Hollywooda i divnim maslinastim tenom, Padma je pravi primjer žene koja će izazvati pomutnju gdje god se pojavi. Za crveni tepih je odabrala ženstvenu haljinu kuće Romona Keveza u nijansi senfa.

Taylor Schilling - Stella McCartney

taylor

Taylor Schilling je bila poput daška svježeg zraka u sunčano žutoj lepršavoj kreaciji koja dolazi iz nove resort kolekcije Stelle McCartney. Plavokosa glumica dobro nosi ovu boju i u njoj se osjeća ugodno što se vidjelo iz načina na koji je pozirala. Samouvjereno i senzualno, baš poput prave dive.

Kerry Washington - Marc Jacobs

kerry
Kerry ima hrabre izbore koji znaju prekoračiti granicu da se upitate: što je mislila kada je odabrala tu haljinu? S druge strane ona je jedna od rijetkih glumica koje doista riskiraju i razmišljaju dalje od klasičnih toaleta. Za ceremoniju je odabrala kristalima optočenu haljinu iz proljetne kolekcije Marca Jacobsa.

Jessica Lange - J.Mendel

lange
Prava glumačka diva dokazuje da s godinama stil I ljepota ne blijede. Jessica Lange je odabrala navy haljinu kuće J.Mendel decentno ukrašenu cvjetnim aplikacijama.

Sarah Hyland - Zac Posen

sarah
Mlada zvijezda serije "Modern Family" ima potencijal da postane jedna od najbolje odjevenih glumica. Svakim pojavljivanjem na crvenom tepihu pokazuje da zna odabrati haljinu za svoju delikatnu građu i da može iznijeti svaki kroj. Tome je bio slučaj s prekrasnom pripijenom haljinom boje vina koja dolazi iz jesenske kolekcije Zaca Posena.

Amanda Peet - Michael Kors

amanda
Lijepa glumica odlučila se klasičnu crnu (ne)boju. Zanimljiva haljina Michaela Korsa koja decentno otkriva trbuh izgledala je moderno i elegantno.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više