Search

Blogerski stil: Eleonora Carisi

Blogerski stil: Eleonora Carisi

Blog JouJouVilleroy


Mlada Talijanka Eleonora Carisi svoj je blog JouJouVilleroy osnovala 2004. godine. Nakon pokretanja bloga počela je raditi u concept-store You Shop koji se nalazi u samom centru Torina te je zamišljen kao podrška mladim i neafirmiranim umjetnicima diljem svijeta. Od tada se mnogo toga izmijenilo: od ljubiteljice suvremene umjetnosti, Eleonora je postala modna blogerica i glavno lice fotografija Scotta Schumana, Tommyja Tona i Leeja Oliveire. Eleonora se bavi i fotografijom i modom što je prekrasno uklopila i u svoj blog.

Blog JouJouVilleroy prava je enciklopedija mode. Izgubit ćete glavu u količini nevjerojatno zanimljivih stvari, poput fotografija s modnih partyja, najava događaja, reklama za kozmetičke novitete i street style fotografija nastalih na ulicama modnih metropola. „U meni jednostavno vrije energija, imam strast za strašću, volim dijeliti i učiti nove stvari!“—rekla je Eleonora u intervju za portal Nosyeux.

Eleonora nam se ne sviđa samo zbog svoje neporecive strasti. Obožavamo njezin markantni, pomalo nehajni i raznoliki odjevni stil. Njezina je odjeća uvijek sunčanih boja, hrabrih printova i odvažnih kombinacija. „Morate imati petlju“ — kazala je Eleonora— „To je moja modna filozofija. Nije važno u što ste odjeveni, već kako to nosite!“

eleonoracarisi

eleonoracarisi

eleonoracarisi

Tekst: M.T./L.B.

Leave a comment

više