Search

Ako je suditi po Instagramu, ovo je bila najpopularnija haljina ljeta

Ako je suditi po Instagramu, ovo je bila najpopularnija haljina ljeta

Tekst: BURO.


Iako ljetne trendove predviđamo već nekoliko mjeseci prije, tek na kraju ljeta vidimo koji se trend stvarno uhvatio, a koji nije zaživio. Pritom posebno mislimo na određene komade iz kolekcija modnih kuća koje također plivaju između vlastite vizije i želje potrošača te se nerijetko i poviju ukusu većine. Brend Cult Gaia jedan je od pionira Instagrama i malih neovisnih koncepta koji su svijet osvojili još prije 9 godina kada su predstavili cvjetne krune. Sigurno se sjećate da je svaka obožavateljica Lane Del Rey , a potom i svaka druga djevojka na glazbenim festivalima, nosila cvjetnu krunu s njihovim potpisom. Na sreću nisu bili „one hit wonder“ već su pametno razvijali koncept i imidž brenda te su danas poznati po torbama, haljinama i nakitu.

S tim na umu otkrit ćemo vam da i najpopularnija ljetna haljina dolazi iz njihovog ateljea. Radi se o seksepilnoj maksi haljini Serita koja košta oko 3.000,00 kn i dolazi u nekoliko primamljivih neutralnih boja, bijeloj, puder rozoj i bakrenoj.

Napravljena je od tankog pletiva i kao detalj ima čvor ispod grudi i proreze na struku koji naglašavaju figuru. Gdje smo je sve vidjeli? Hailey Bieber ju je odjenula na plaži, Tatjana Dragović ju je nosila u večernjem izlasku u Dubrovniku, Camille Charriere je u njoj pozirala u svom stanu. Iako je ljeto gotovo, haljina je još u ponudi na njihovom web shopu te ako imate želju, možete je naručiti..ako ništa za sljedeću sezonu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više