Search

Ako ste fan retro tenisica, a dosta vam je robusnih modela, adidas Nite Jogger je rješenje za vas

Ako ste fan retro tenisica, a dosta vam je robusnih modela, adidas Nite Jogger je rješenje za vas

Pronađite ih u Buzz Sneaker Station-u

Tekst: D.D.


Model: Antea i Darius (Sonic Models)
Stylist: Ivana Pavić
Hair: Ruža Essentials
Make-up: Nina Pejnović
Image: Denis Butorac

U posljednjih nekoliko sezona tenisice nisu samo sporedni dio odabranog outfita, već im se posvećuje puno veća pažnja, odnosno, oko njih se slažu i čitave modne kombinacije. Ta je obuća prešla iz sportske kategorije u lifestyle te su tenisice postale komadi koje nosimo u baš svim prigodama, pa i u noćnim izlascima. A da ne govorimo o tome kako se kultura sneakerheadova toliko proširila među millennial generacijom da se određeni modeli, pogotovo ako je riječ o specijalnim edicijama, kupuju samo kao kolekcionarski primjerci kojima se potom hvali na Instagramu. A kad smo kod Insta-worthy modela, upravo je takav jedan izazvao pomamu na društvenim mrežama, kakvu već dugo jedne tenisice u nekom prihvatljivom cjenovnom rangu nisu.

Ako ste fan retro tenisica, a dosta vam je robusnih modela, adidas Nite Jogger je rješenje za vas (фото 1)

Riječ je o modelu Nite Jogger koji je savršen spoj retro siluete i tehničkih značajki koji ovu tenisice izdvajaju od ostalih, a kojeg možete pronaći u ponudi Buzz Sneaker Station-a. Model je napravljen po uzoru na onaj iz 1976. godine kada je Nite Jogger bio tenisica za trkače koji vole trenirati noću, a vidljivima ih čine reflektirajući detalji. Više od 40 godina kasnije ovaj model adidas Originalsa dobio je novo ruho kao idealna lifestyle tenisica - reflektirajući detalji ostali su isti, što ovom modelu daje jedinstven izgled noću i danju. Kombinacija elemenata iz arhive, ali i luksuzni detalji poput prozračnog mesha, dijelova od brušene kože te pogotovo Boost jastučića čine Nite Jogger idealan model za moderne mlade ljude koji se žele istaknuti iz mase.

Ako ste fan retro tenisica, a dosta vam je robusnih modela, adidas Nite Jogger je rješenje za vas (фото 2)

A s obzirom na to da manija za 80-im i 90-im godinama u modnom svijetu ne jenjava, ovaj će se model najbolje kombinirati upravo s takvim komadima. Tu ponajprije mislimo na biciklističke hlačice koje su jedan od hit komada ovog proljeća, barem ako se pita svjetske modne influencerice. Taj ćete model najbolje kombinirati s nekim oversized gornjim dijelovima poput hoodija, traper jakni ili, pak, sakoa. Dobra opcija su i vintage look traperice visokog struka, ali i jedan vječni klasik - trenirka u retro stilu s tri pruge. Bogat asortiman komada u ovom stilu kojima možete upotpuniti svoje lookove nalazi se također u ponudi Buzz Sneaker Station-a.

Ako ste fan retro tenisica, a dosta vam je robusnih modela, adidas Nite Jogger je rješenje za vas (фото 3)

Jedan od glavnih aduta Nite Jogger modela su i detalji u kontrastnim nijansama - na sivom muškom modelu to su narančasti gumeni dijelovi, dok ženski model krasi koža u blijedo ružičastoj i ciklama boji. To daje dodatan prostor da se s istim bojama, ili, pak, onima koje se nalaze na suprotnoj strani spektra poigrate i u svojem outfitu. Proljeće je uvijek razdoblje u kojem po strani ostavljamo crne i sive komade iz kojih se nismo skidali tijekom zime te biramo svjetlije nijanse. Jedan od glavnih trendova za sezonu proljeće/ljeto 2019. su i neon boje - preporučujemo da se odlučite za total look, a ako niste dovoljno hrabri uvrstite barem jedan komad u tim nijansama u svoju garderobu.

Ako ste fan retro tenisica, a dosta vam je robusnih modela, adidas Nite Jogger je rješenje za vas (фото 4)

Naša stilistica Ivana Pavić čim je vidjela reflektirajuće detalje na adidas Originals Nite Jogger tenisicama odlučila se upravo za komade u neonskim nijansama te odjeću koja evocira duh 90-ih godina prošlog stoljeća. Čitav editorijal koji smo radili u suradnji s Buzz Sneaker Station-om tako je bogat koloritom, ali i sjajnim materijalima koji pristaju uz ove tenisice. Tri verzije ovog modela možete pronaći u dućanima Buzz Sneaker Station-a i na njihovom online shopu  - po cijeni od 999 kuna - a u nastavku možete pogledati i ostatak editorijala kojeg smo snimili u prostoru kluba Super Super. 

Ako ste fan retro tenisica, a dosta vam je robusnih modela, adidas Nite Jogger je rješenje za vas (фото 5)

Ako ste fan retro tenisica, a dosta vam je robusnih modela, adidas Nite Jogger je rješenje za vas (фото 6)

Ako ste fan retro tenisica, a dosta vam je robusnih modela, adidas Nite Jogger je rješenje za vas (фото 7)

Ako ste fan retro tenisica, a dosta vam je robusnih modela, adidas Nite Jogger je rješenje za vas (фото 8)

Ako ste fan retro tenisica, a dosta vam je robusnih modela, adidas Nite Jogger je rješenje za vas (фото 9)

Ako ste fan retro tenisica, a dosta vam je robusnih modela, adidas Nite Jogger je rješenje za vas (фото 10)

Ako ste fan retro tenisica, a dosta vam je robusnih modela, adidas Nite Jogger je rješenje za vas (фото 11)Ako ste fan retro tenisica, a dosta vam je robusnih modela, adidas Nite Jogger je rješenje za vas (фото 12)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više