Search

Büro 24/7 predstavlja limitiranu kolekciju majica: \"Got Ice?\"

Büro 24/7 predstavlja limitiranu kolekciju majica: "Got Ice?"

Od danas u prodaji

Tekst: BURO.

Image: Senja Vild

Ovo ljeto smo odlučili dočekati s vatrometom boja i nešto drugačijim vizualnim identitetom koji je predstavljen u limitiranoj kolekciji majica nazvanoj "Got Ice?"...

"Iako smo dosad naslanjali dizajn majica na minimalističke kolorite i jednostavan print logotipa, ovo ljeto smo odlučili poigrati se s bojama i konceptom. Ideju smo dobili proučavajući graffiti dripove te smo odlučili "otopiti" naš logotip u stilu te tehnike. Prigodno za ljeto uzeli smo sve one "sladoledne" boje koje ga označavaju i koje odlično izgledaju na preplanulom tenu" - kazala je glavna urednica Ana Pavić o novoj limitiranoj kolekciji Büro 24/7 majica koje su danas stigle na prodajna mjesta u concept store Malai (Teslina 9) i na e-commerce platformu e-Kupi.

got ice

Kad zamišljamo čitateljicu portala mislimo na urbane djevojke koje prate trendove, ali nisu nužno ovisne o svim novim stvarčicama koje izađu, samosvjesne su, educirane, vole se zabavljati, žele upoznavati svijet i ništa im nije prepreka. Po tom ključu smo odabrali i modele za kampanju koju smo snimili u jako šarmantnom prostoru Big Boys Burger Bara: "Luna Valas, Ivana Vukušić i Mia Matić su Büro 24/7 djevojke u pravom smislu riječi. I kad ih vidite na ulici u prolazu u odjeći koju nose i način na koji je nose teško da ćete moći skrenuti pogled s njih. To je tip djevojaka za koje stvaramo sadržaj i koje kreiraju stilski puls grada." - kazala je. 

got ice

Majice dolaze u tri boje s kontrastnim logotipom - ružičasta s plavim, žuta s mint zelenim logotipom i plava s ružičastim logotipom. Cijena majice je 220,00 kuna i dolazi u veličinama S i M. Možete ih kupiti od danas na online dućanu e-Kupi i u Malai Concept Storeu (Teslina 9, Zagreb).

got ice

got ice

got ice

got ice

got ice

got ice

got ice

buro

Koncept i kreativno vodstvo: Ana Pavić

Foto: Senja Vild

Makeup: Petra Sever

Kosa: Ruža Kerastase

Manikura: salon Manos

Modeli: Luna Valas, Ivana Vukušić, Mia Matić - Talia Model

Posebna zahvala Big Boys Burger (Avenija Dubrava 35) baru na ustupljenom prostoru, kao i brendovima Reserved i CROPS na rekvizitima.

više