Traži

BašBaš brend je čije ćete svilene pidžame nositi u svim prilikama

BašBaš brend je čije ćete svilene pidžame nositi u svim prilikama

Udobne, jednostavne i lijepe!

Tekst: F.Š.


Fotografija: Instagram

Još prije nekoliko sezona, svileni komadi u pidžama stilu postali su redovni likovi unutar streetstyle galerija, ali i na policama trgovina. Zaluđenost ovakvim komadima dovela je i do toga da žene kupuju pidžame i spavaćice kako bi iste nosile na tulumima, pa i svečanim večerama. Da su svilene pidžame pronašle svoj put od kreveta do ulice, svjedoči sve veći broj brendova kojima ovaj udobni komad čini osnovni predmet ponude. Jedan takav je i srpski brend BašBaš koji, kako vlasnice brenda kažu, predstavlja "koncept novih ideja", a čiju ponudu čine kolekcije lifestyle pidžama. Sve njihove kolekcije su limited edition, te su ručno izrađene od 100% viskoze i saten viskoze s naglaskom na finim detaljima. Specifičan je džep s quote vezom pa tako svaka kolekcija ima BašBaš jedinstvenu poruku. Iako je brend baziran u Beogradu, vrše besplatan shipping gdje god da se nalazite.

BašBaš brend je čije ćete svilene pidžame nositi u svim prilikama (фото 1)

"S obzirom na to da svi provodimo noći, jutra, a ponekad i dane u pidžamama, smatrali smo da takav komad zaslužuje dobiti visoku kvalitetu i dizajn. Poslije nekoliko godina provedenih u New York Cityju, naša dizajnerica Nađa se vratila u Beograd, a bila je inspirirana napraviti nešto jedinstveno i drugačije. Smatramo da svaka žena u svom ormaru mora imati barem tri ovakva komada", otkrili su nam iz brenda.

BašBaš brend je čije ćete svilene pidžame nositi u svim prilikama (фото 2)

Kroz svoje pidžame pokušavaju predstaviti dimenziju opuštenog životnog stila. Prije svega, rade na visokoj kvaliteti proizvoda, te pridaju pozornost svakom detalju: od šava, etikete, pa sve do pakiranja i personalizacije. Njihovi komadi nosivi su u svakodnevnom životu, bilo da se radi o jutarnjoj kavi, shoppingu, večernjem izlasku ili pak obilasku turističke atrakcije. Omiljeni model im je tropska pidžama muškog kroja koja je u zimske dane unijela dašak ljeta, a zbog velikog interesa je dobila i kraću ljetnu verziju.

BašBaš brend je čije ćete svilene pidžame nositi u svim prilikama (фото 3)

"Svaki put kada izbacimo novu kolekciju, novi omiljeni model zamijeni onaj stari. Nema ničeg ljepšeg nego kada nam kažu da naše pidžame izgledaju još ljepše uživo i da stoje kao salivene. Presretni smo što kupci u našim pidžamama pronalaze inspiraciju i svakodnevno nam šalju zanimljive fotografije svojih outfita. U tome veliku ulogu imaju i društvene mreže koje nam dosta pomažu u prodaji. Na taj nas način fanovi imaju priliku bolje upoznati, postaviti nam dodatna pitanja, a mi im pobliže možemo približiti ideju koju pidžame nose. Velika je prednost imati društvene mreže jer se bolje upoznajemo s publikom, a i lakše možemo prenijeti osobni pečat i poruku koju naš brend nosi", zaključile su.

BašBaš brend je čije ćete svilene pidžame nositi u svim prilikama (фото 4)

 

BašBaš brend je čije ćete svilene pidžame nositi u svim prilikama (фото 5)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar