Search

Baloner kakav nosi Izabel Kovačić je idealan za ovaj tjedan

Baloner kakav nosi Izabel Kovačić je idealan za ovaj tjedan

Tekst: BURO.


Image: Instagram Izabel Kovačić

Vjerojatno ste preskočili standardno proljetno čišćenje ormara i slaganje zimske odjeće jer čini se da nam u tjedan dana treba apsolutno sve od haljinice i natikača do čizama i jakni. Jedini komad koji je doista idealan za ovo razdoblje je baloner. Lagan je za sunce, dobar je za kišu, izgleda elegantno, može izgledati sportski. Ukratko: od njega možete napraviti komad kakav želite ovisno o prigodi i raspoloženju.

Baloner kakav nosi Izabel Kovačić je idealan za ovaj tjedan (фото 1)

Baloner sigurno imate u ormaru jer se radi o komadu koji kupite i koji vam traje godinama, pod uvjetom da je isti kvalitetan. Vintage baloneri su nam visoko na shopping listi kako zbog kvalitete, tako i zbog krojeva koji su uglavnom oversized. Visoko na listi nam je i baloner hrvatskog brenda Klisab koji je nedavno odjenula Izabel Kovačić.

Baloner kakav nosi Izabel Kovačić je idealan za ovaj tjedan (фото 2)

Klisab u ponudi ima nekoliko modela balonera koji su izvedeni u patchwork tehnici. Naglašena ramena i oversized kroj ih čine statement komadom koji ćete sigurno primijetiti na ulici. Izabel ga je kombinirala s bijelim trapericama, tenisicama i Hermès „Constance“ torbom. Klisab balonere možete pogledati ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više